Van olyan jack csatlakozó, amelyik egymásba pattintható, hogy ne tudjon szétjönni?
Figyelt kérdés
olyan kivitelre gondolok, mint pl az XLR mama-papa, csak a méret miatt nekem kisebb kéne, lehetőleg a 6,3 jack, csak nem láttam még ilyen kivitelt?
Valaki igen? és mi a neve és hol kapható?
2016. jan. 22. 16:38
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
köszi csak igen pont ez a gondom, hogy akár lengő akár fixen épített, egyik 6,3-as jackknek sincs olyan kivitele, amelyik "egymásba csatolódna", hogy egy esetleges meghúzódásra se tudjon kijönni, pedig ez lenne a lényeg. (egy átalakítás miatt, mikrofon aljába akarom szerelni)
2016. jan. 22. 19:58
3/5 A kérdező kommentje:
bár most láttam egy lengő 6,3 jacket, aminek mintha lenne hasonló "pattintója", mint az XLR.-nek és nem tud a dugó kicsúszni, de ilyet élőben még nem láttam (mármint nálunk tuti beszerezhetetlen).
még az RCA-n gondolkodok, úgyis csak monora van szükségem, és az kicsi is, csak mondjuk az se biztos h nem csúszik ki belőle a dugó ... fene tudja. esetleg RCA.ből ismersz "pattintós" lengő verziót?
2016. jan. 22. 20:09
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
köszi ez a reteszes jack nagyon tetszik !!!
2016. jan. 24. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!