RCA/RCA kábelt melyik webshopon találok?
Figyelt kérdés
Én olyan RCA kábelt keresek amin egyben van + és - zsinór és nem külön piros és fekete...
olyan kaphatok?
(olyanra gondolok amivel pl a hangfalat kötöd rá az erősítőre... de csak 1 RCA dugó van)
2015. dec. 21. 20:11
1/7 anonim válasza:
AZ nem RCA zsinór.
Az RCA "zsinóron" nem a + - van külön, hanem a bal és jobb csatorna, és mindkét csatlakozó két pólusú, árnyékolás és jel.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor milyen kábel az amire én gondolok?
2015. dec. 22. 14:19
3/7 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom.
Milyen csatlakozó van az erősítő és a hangdobozok seggén?
5/7 anonim válasza:
Ja, szóval aktív hangfal.
Az más.
Ugyanott, ahonnan az előző kábeleket linkeltem, találsz jack - RCA kábeleket is, többféle hosszúságban.
6/7 A kérdező kommentje:
nem aktív.... külső erősítő van hozzá
2015. dec. 23. 00:31
7/7 anonim válasza:
Akkor meg nem jack-RCA kábel kell hozzá, nem is értem miért annak a képét tetted be.
Mivel ennyi üzenetváltás során nem derült ki, hogy minek milyen csatlakozó van a seggén, én kiszálltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!