Rockerek, metálosok! Mi a véleményetek arról, ha valaki pólónyomóban csináltat együtteses pólót magának, nem pedig megrendeli a netről a pólót? Mellesleg olyat csak külföldről tudnék, mert semmilyen magyar webshopon nem találok olyat.
Sértő ez az együttesre nézve, még ha nem is tudnak róla? Mert én jelenleg így vagyok ezzel...
A másik dolog, hogy kell valami bankkártya, vagy nem tudom mi a külföldről rendeléshez, így ez sajnos megvalósíthatatlan számomra.
"Mert én jelenleg így vagyok ezzel... "
Ezt úgy értettem, hogy nem lenne pofám felvenni egy olyan pólót... vagy ez elfogadható?
Kevesebb pénz vándorol a zsebükbe, aminek nyilván nem örülnek.
Ez olyan, mint a letöltés, mindenki csinálja, de az együttesek nem örülnek neki, mert nem az ő pénztárcájuk gazdagodik tőle.
Szerintem semmi baj nincs vele, ad 1.: egyedibb, ad 2.: sokkal olcsóbb. Szóval szerintem csak nyugodtan.:)
19/L
Együttes függő, de azért vannak itthoni boltok is jópár, ahol pólókat lehet venni.
Egyébként meg nem az h sértő, de hamisításnak számít. A pólókon lévő artwork vagy általában album borító képe az egy szerzői jogvédett valami. Ennek ellenére nem hinném h valaha bárkit is felelősségre vontak ezért, hacsak nem 100-1000 pólót nyomott is.
Arról is tudnod kell, hogy sokkal hamarabb fog elkopni így.
Bár amit írtak egyesek, hát igen, a piacon is sok a hamisított áru. Ahol a póló feleannyi v mégkevesebb mintha neten rendelnéd (mondjuk 1000-2000 Ft) ott már sejthető, h hamis.
Ajanlom figyelmedbe a rockpince.hu-t.:) Nagyon sok fele egyutteses polo van, es 3000Ft egy polo.: ) Ezenkivul jo minosegu, es 1-2heten belul ki is szallitjak, ha nem hamarabb!
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!