Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Létezik, hogy új MTB-hez nem...

Létezik, hogy új MTB-hez nem adnak pedált?

Figyelt kérdés

2016. nov. 21. 03:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Egy vérbeli bringásnak a pedál olyan mint másnak az alsógatya... mindenkinek megvan mit szeret, mire van szüksége, így aztán nem adnak az új bringákhoz feleslegesen...

Arról nem is beszélve, hogy én személy szerint mérges vagyok, amiért nyerget adnak... már tele vagyok felesleges gagyi nyergekkel mert az is ilyen...

2016. nov. 21. 06:48
 2/27 A kérdező kommentje:
Azért adhatnának, veszel egy bringát és nem tudod használni. Olyan mintha vennél autót, és nem adnak kormánykereket hozzá, mert mindenkinek más fogású kell.
2016. nov. 21. 07:15
 3/27 anonim ***** válasza:
Veszel egy bringát és tudod használni, mert van, vagy veszel pedált is...
2016. nov. 21. 07:39
 4/27 A kérdező kommentje:

Van azért kivétel, amikor rendeled a bicót, és elég tré a leírása.

Kipróbálsz egy bringát valakiét, aki vett, majd meglátod jó áron webshopban a hasonlót, berendeled és nézel nagyot, mert elfelejtették megemlíteni, hogy pedál nincs hozzá.

2016. nov. 21. 07:43
 5/27 anonim ***** válasza:

Mivel ez annyira alap, hogy nincs, hogy nem szokás külön megemlíteni...

Amúgy biztosan van abban a webshopban egy felszereltség lista, amiben biztosan nincs pedál felsorolva.

2016. nov. 21. 08:01
 6/27 anonim ***** válasza:

egy profibb horgászbothoz se jár orsó, külön kell megvenni (kivéve ugye a gagyi "zsebpeca")

Az autót is ha újonnan rendeled, akkor van a "fapados" amit aztán megtömhetsz extrákkal, igény szerint (vagy különböző felszereltségekből válogathatsz)

Egy profi bringán, egy profi bringás a tartós részeket nézi, a többit, a "fogyó eszközöket" maga válogatja össze (pedál, nyereg, markolat, gumi, talán még a felnit is), én legalábbis így csináltam anno, amíg aktívan bringáztam. Volt egy bicaj (sose vettem túl drágát, de azért legyen egy közép kategória), majd ugrott róla szinte minden, amit említettem, és pár nap alatt "személyre szabtam" magamnak. Kényelmes ülés, pedál, fékkarok, új felnik, gumik. Amit sose piszkáltam, mert meg voltam elégedve vele, az a váltó/áttételezés, annál mindig csak a kapcsolást finomhangolgattam.

2016. nov. 21. 08:57
 7/27 anonim válasza:
illik hozzá adni.nem egyszer vettem jó minőségűt,nem tecskost,hanem bringaboltból.volt rajta mindig de ugyanaz a sz ar műanyag taposó.azt ki kell cserélni de pedál nèlkülit még nem vettem.általában megveszem és rajta tekerek el.pedál nélkül nem lehet.😆 kinai vagy sóher web boltoktól kitelik hogy ne adjanak de úgy nem lehet bringát vásárolni.
2016. nov. 21. 09:18
 8/27 anonim ***** válasza:
Nem a sóher webbolt nem ad... a kereskedés csak rátesz egy vacakot, hogy kiszúrja a kérdező félék szemét vele... az, hogy egy webshop nem tesz szemetet egy bringára, az nem a sóherség jele..
2016. nov. 21. 09:23
 9/27 anonim ***** válasza:
8asnál a pont.
2016. nov. 21. 09:44
 10/27 anonim válasza:
hamár nem saját magad rakod össze darabonként hadd legyen hozzá pedál is ppp ilyen alapon kimaradhat a kormány is vagy a felni a kerék mert egyik nélkül sem tudod használni. az egy dolog hogy utána azt cserélgetsz amit akarsz.Tehát kész bringát normális helyen menetrekészen árulnak .a többi csak filozgatás,ha így vagy úgy .nyilván az ember nem alkatrészeket rendelt úfyhogy jár hozzá természetesen a pedál.
2016. nov. 21. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!