Szerintetek lenne igény teleszkóp becsúszóvédőre?
Sziasztok! Így néz ki: [link]
Nem akarom reklámozni, gondolom itt mindenki tudja, hogy mi értelme van ennek. Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy pár ilyet?
Csak a véleményezésről, röviden, aztán befejeztem, szerintem ha valakinek a hozzászólását lehülyeségezik, lebaromságozzák, satöbbi, azzal igenis arról mondanak véleményt, aki mondta.
A személyes produktum a személyiség része, nem?
Akit nem érdekel a saját hozzászólásának értéke, az tutira nem beszél felelősséggel.
Vissza a teleszkópra.
Én nem hiszem, hogy a szándékos élettartam-csökkentés a porvédő burkolatok elmaradásának az oka.
Egyszerűen a rugóutak olyan hosszúra nőttek, hogy nehéz azt a hosszváltozást kulturáltan lecsomagolni, amivel meg le lehet, az jelentős súlynövelő.
A minőségi példányoknál a karbantartási intervallumok és a karbantartás módja figyelembe veszi a rákerülő koszt, az alacsonyabb kategóriás jószágok meg, hát, külsőre majmolják a nagyokat, a leghalványabb élettartamra vonatkozó gondolkodás nélkül.
"A személyes produktum a személyiség része, nem? "
Nem! Gondold át. Van egy jó énekes, dicsérik folyton. Akkor ő jó. Elmegy szakácsnak, persze hogy panaszkodni fognak, ha rosszul főz, tehát ő rossz a gondolat meneted szerint. Most akkor ez az énekes jó, vagy rossz?
Ugye hogy nincs ennek semmi értelme?
A példa nem jó.
Ha egy véleményre azt mondod, hogy számodra érthetetlen, értékelhetetlen, stb., az nem sértés.
De a baromság, ökörség, idiótaság stb. az.
Haveri körben elmegy. De nem cseresznyéztünk egy tálból.
Generéciós és neveltetési szakadék lehet közöttünk.
Tudom, hogy manapság a k... anyád haverok közt már kötőszó.
Én úgy nőttem fel, hogy megelőlegezett tisztelettel forduljak mindenkihez, míg nem szolgál rá az alpári paraszt válaszreakciómra.
Szóval én negatív előtörténet nélkül nem fogom senkinek a válaszára a "baromság" vagy hasonló kifejezést használni.
De észlelem, hogy ez kezd kihalni, látom, hogy sokan észre sem veszik, mi a sértő megnyilvánulás.
Sajnos a média is ezt nyomja orrba-szájba.
Amit az újságírók megengednek maguknak sajtószabadság jelszava alatt, az is botrányos.
Na, nem ebben nőttem fel, és nem hiszem, hogy azt szégyellni kéne.
"De a baromság, ökörség, idiótaság stb. az.
Haveri körben elmegy."
Én az egész emberiséget a barátomnak tartom.
"De nem cseresznyéztünk egy tálból."
De még cseresznyézhetünk egy tálból.
"Generéciós és neveltetési szakadék lehet közöttünk.
Tudom, hogy manapság a k... anyád haverok közt már kötőszó."
Minden bizonnyal van közöttünk korbeli eltérés. Ma már más világ van. Nem gondolod, hogy a jelenlegi kor elvárásaihoz alkalmazkodni kéne? :)
Mert ennyi erővel a bevándorlók is mondhatják, hogy ők máshogy nevelkedtek, de nem sok mindenkit fog érdekelni.
Egyébként ha személyesen beszélnénk, az elgondolásod teljes mértékben megállná a helyét. Viszont interneten vagyunk, itt sokkal lazább az etikett.
Sajnálom, hogy még mindig azon rugózol, hogy lebaromságoztam az írásodat. Már megbeszéltük ezt.
Egy kicsikét nem vagy túlérzékeny?
"Sajnálom, hogy még mindig azon rugózol, hogy lebaromságoztam az írásodat. Már megbeszéltük ezt.
Egy kicsikét nem vagy túlérzékeny?"
Nem, én írtam, hogy lezárva, te hoztad fel újra. Saját kérdésedet offolva. :D
Ha a korral fejlődés az egymás iránti alapvető tisztelet feladását jelenti, nem, nem akarok fejlődni a korral.
Főleg, ha az a fejlődés visszafejlődés. :)
A #19 és X21 kommentemben is lezártam, visszatértem a teló témára. Csak te mindkétszer újra felhoztad a mási ktémát és az is hozzátartozik a neveltetésemhez, hogy feltett kérdésre válaszoljak.
Ezt régen udvariasságnak hívták.
A Wikipédián még létezik a szó.
:)
És én ismét szívesen lezárnám az offot.
:)
Nem célom győzni, a vita célja mindig az igazság, nem a győztes. :)
Egyébként erősen gondolkodom valami jobb megoldáson a porvédelemre, valami olyanon, ami "házilag", tehát nem a telók gyári állapotában, hanem otthon hozzátehető.
Persze nem sufnituningra gondolok. Valami olyanra, ami esetleg még üzletképes is lehet.
Na és eszedbe jutott már valami? :)
Nem lesz könnyű dolgod, ez azért elég nehéz feladat.
Egyébként a huhogók figyelmébe ajánlom ezt a hirdetést [link] , az utolsó képnél van a lényeg.
Ilyen előfordulhat akkor is, ha a bicikli szerencsétlenül dől el.
Persze szokásos szöveg itt is megtalálható, nyilván csak esztétika, nem befolyásol semmit sem, de akkor meg minek adja el??
"Na és eszedbe jutott már valami? :)
Nem lesz könnyű dolgod, ez azért elég nehéz feladat."
Az. Nem is öt percet akarok rászánni.
De a jelen fejfájásommal a kilégzés-belégzés is munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!