Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek lenne igény...

Szerintetek lenne igény teleszkóp becsúszóvédőre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Így néz ki: [link]

[link]

[link]

Nem akarom reklámozni, gondolom itt mindenki tudja, hogy mi értelme van ennek. Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy pár ilyet?

2016. nov. 11. 12:56
1 2 3
 21/30 Wadmalac ***** válasza:

Csak a véleményezésről, röviden, aztán befejeztem, szerintem ha valakinek a hozzászólását lehülyeségezik, lebaromságozzák, satöbbi, azzal igenis arról mondanak véleményt, aki mondta.

A személyes produktum a személyiség része, nem?

Akit nem érdekel a saját hozzászólásának értéke, az tutira nem beszél felelősséggel.

Vissza a teleszkópra.

Én nem hiszem, hogy a szándékos élettartam-csökkentés a porvédő burkolatok elmaradásának az oka.

Egyszerűen a rugóutak olyan hosszúra nőttek, hogy nehéz azt a hosszváltozást kulturáltan lecsomagolni, amivel meg le lehet, az jelentős súlynövelő.

A minőségi példányoknál a karbantartási intervallumok és a karbantartás módja figyelembe veszi a rákerülő koszt, az alacsonyabb kategóriás jószágok meg, hát, külsőre majmolják a nagyokat, a leghalványabb élettartamra vonatkozó gondolkodás nélkül.

2016. nov. 16. 07:29
 22/30 A kérdező kommentje:

"A személyes produktum a személyiség része, nem? "

Nem! Gondold át. Van egy jó énekes, dicsérik folyton. Akkor ő jó. Elmegy szakácsnak, persze hogy panaszkodni fognak, ha rosszul főz, tehát ő rossz a gondolat meneted szerint. Most akkor ez az énekes jó, vagy rossz?

Ugye hogy nincs ennek semmi értelme?

2016. nov. 16. 14:29
 23/30 Wadmalac ***** válasza:

A példa nem jó.

Ha egy véleményre azt mondod, hogy számodra érthetetlen, értékelhetetlen, stb., az nem sértés.

De a baromság, ökörség, idiótaság stb. az.

Haveri körben elmegy. De nem cseresznyéztünk egy tálból.

Generéciós és neveltetési szakadék lehet közöttünk.

Tudom, hogy manapság a k... anyád haverok közt már kötőszó.

Én úgy nőttem fel, hogy megelőlegezett tisztelettel forduljak mindenkihez, míg nem szolgál rá az alpári paraszt válaszreakciómra.

Szóval én negatív előtörténet nélkül nem fogom senkinek a válaszára a "baromság" vagy hasonló kifejezést használni.

De észlelem, hogy ez kezd kihalni, látom, hogy sokan észre sem veszik, mi a sértő megnyilvánulás.

Sajnos a média is ezt nyomja orrba-szájba.

Amit az újságírók megengednek maguknak sajtószabadság jelszava alatt, az is botrányos.

Na, nem ebben nőttem fel, és nem hiszem, hogy azt szégyellni kéne.

2016. nov. 16. 15:06
 24/30 A kérdező kommentje:

"De a baromság, ökörség, idiótaság stb. az.

Haveri körben elmegy."

Én az egész emberiséget a barátomnak tartom.

"De nem cseresznyéztünk egy tálból."

De még cseresznyézhetünk egy tálból.

"Generéciós és neveltetési szakadék lehet közöttünk.

Tudom, hogy manapság a k... anyád haverok közt már kötőszó."

Minden bizonnyal van közöttünk korbeli eltérés. Ma már más világ van. Nem gondolod, hogy a jelenlegi kor elvárásaihoz alkalmazkodni kéne? :)

Mert ennyi erővel a bevándorlók is mondhatják, hogy ők máshogy nevelkedtek, de nem sok mindenkit fog érdekelni.

Egyébként ha személyesen beszélnénk, az elgondolásod teljes mértékben megállná a helyét. Viszont interneten vagyunk, itt sokkal lazább az etikett.

Sajnálom, hogy még mindig azon rugózol, hogy lebaromságoztam az írásodat. Már megbeszéltük ezt.

Egy kicsikét nem vagy túlérzékeny?

2016. nov. 16. 17:00
 25/30 Wadmalac ***** válasza:

"Sajnálom, hogy még mindig azon rugózol, hogy lebaromságoztam az írásodat. Már megbeszéltük ezt.

Egy kicsikét nem vagy túlérzékeny?"

Nem, én írtam, hogy lezárva, te hoztad fel újra. Saját kérdésedet offolva. :D

Ha a korral fejlődés az egymás iránti alapvető tisztelet feladását jelenti, nem, nem akarok fejlődni a korral.

Főleg, ha az a fejlődés visszafejlődés. :)

2016. nov. 17. 07:26
 26/30 Wadmalac ***** válasza:

A #19 és X21 kommentemben is lezártam, visszatértem a teló témára. Csak te mindkétszer újra felhoztad a mási ktémát és az is hozzátartozik a neveltetésemhez, hogy feltett kérdésre válaszoljak.

Ezt régen udvariasságnak hívták.

A Wikipédián még létezik a szó.

:)

És én ismét szívesen lezárnám az offot.

:)

2016. nov. 17. 09:10
 27/30 A kérdező kommentje:
Oké, győztél a vitában, gratulálok, szép volt! :)
2016. nov. 17. 09:51
 28/30 Wadmalac ***** válasza:

Nem célom győzni, a vita célja mindig az igazság, nem a győztes. :)

Egyébként erősen gondolkodom valami jobb megoldáson a porvédelemre, valami olyanon, ami "házilag", tehát nem a telók gyári állapotában, hanem otthon hozzátehető.

Persze nem sufnituningra gondolok. Valami olyanra, ami esetleg még üzletképes is lehet.

2016. nov. 17. 12:25
 29/30 A kérdező kommentje:

Na és eszedbe jutott már valami? :)

Nem lesz könnyű dolgod, ez azért elég nehéz feladat.

Egyébként a huhogók figyelmébe ajánlom ezt a hirdetést [link] , az utolsó képnél van a lényeg.

Ilyen előfordulhat akkor is, ha a bicikli szerencsétlenül dől el.

Persze szokásos szöveg itt is megtalálható, nyilván csak esztétika, nem befolyásol semmit sem, de akkor meg minek adja el??

2016. nov. 17. 13:03
 30/30 Wadmalac ***** válasza:

"Na és eszedbe jutott már valami? :)

Nem lesz könnyű dolgod, ez azért elég nehéz feladat."

Az. Nem is öt percet akarok rászánni.

De a jelen fejfájásommal a kilégzés-belégzés is munka.

2016. nov. 17. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!