Mit csináljak, hogy ne dörzsölje ki a nyereg a nadrágjaim a lábam közt?
Tiszta jó farmereim mennek tönkre..cseréljek nyerget? Igaz, napi 20-30km-t biciklizek. Már elegem van, hogy az összes nadrágom kilyukad.
Ti hogyan csináljátok?
Nekem semmi bajuk 100-ak után se.. nincs túl magasan a nyerged? Akkor billeg a csípőd és jobban súrlódik, nem is beszélve a porc kopásról! Ha alacsonyan van, de olyan a technikád, akkor is jobban súrlódik! Belső lábhosszhoz állítsd! Nem dülöngélsz? Kormánymagasság és üléstávolság rendben? Ha mindig vissza kell tartanod magad, nehogy lecsússz a nyeregről, az se jó!
Esetleg a nyereg szélessége lehet még gond, válassz sportosabb keskenyebbet!
A legolcsóbb megoldás egy külső rövidgatya, ami kophat! :-D
Alapból a farmer nem bringázásra van...
De kb vegyél egy külső gatyát,vagy treking nyerget ami pont utcairuhás tekeréshez van
A kárpitos, szivacsozott műbőr stb. bevonatú nyergek megtapadnak a szöveten, oldalra csúszáskor tutira jobban koptatnak, mint az olyan nyeregfelület, amin csúszik a szövet, mint a teflonon.
Nekem karbon nyergem van, full sima, polírozott kemény nyereg. Ez biztosan nem koptatná szét a farmert. Viszont országútira nem ülök fel farmerben, mert q kényelmetlen, ha a nyerget nem is, de engem szétdörzsöl, beizzadva még rosszabb. Egy jó kis betétes bringásnacinál nincs kényelmesebb bringás viselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!