Mi a véleményetek a Decathlonban kapható Zselés ülésről? Van valakinek benne tapasztalata? 100km-es túrákra keresek alkalmas üléseket.
a gond ott van, hogy sokan azt hiszik hogy minél puhább egy nyereg annál kényelmesebb, ez nem igaz, rövid távon /30 km/ esetleg, de utána szikrát szór a szemed, mert az ülőcsontjaid belesüllyednek a nyeregbe és a lágy szöveteket több oldalról éri nyomás, ennél még egy vaslapon ülve is jobb lenne tekerni, a jó nyereg keménysége általában hosszú távon olyna, hogy vagy teljesen kemény pl karbon nyereg, vagy közepesen bélelt, tehát megnymod 2 mm-t puha és aztán elkezd keményedni,
viszont hogy fáj-e nyom-e elég széles e csak egy módon tudod kipróbálni, ha elmész nyerget teszteli, én voltam több boltban is több mint 40 nyerget teszteltem egy év alatt és formára a selle smp hell jött be, árban sem olcsó de nem is túl drága, viszont ezzel 6 8 órát megülök , és nem nyomja a prosztatám így nincs 10 perc után vizelési ingerem sem, megéri tesztelni a nyergeket, mert csak így mehetsz biztosra!
jah és ne hívd ülésnek!
mi bringások nyeregnek hívjuk! az autóban vannak ülések, meg a repülőgépben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!