Láttam már jóval drágábbat, de nem értek hozzá, nem tudom miért fizessek 50 ezret... Ez az ár viszont reálisnak tűnik nálam! És nagyon is tetszik... Ajánlatokat is fogadok! Cyclocrosshoz használnám, és nekem a full face tetszik! [link]
A pénzt az életedért fizeted ki! 1x fog kelleni, de akkor nagyon! Ezek ugratáshoz vannak, a sokkal drágábbak más szerkezetűek, hogy pl. 30m ugrás után is a helyén maradjon legalább a fejed!
Szerintem jó ötlet a full face terepre, mert az állkapocs törése nem valami szép.. viszont, 30km/h felett és oldalszélben számíts arra, hogy általában a full face nem annyira aerodinamikus darab!
2016. okt. 21. 11:31
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a konkret valaszt! Szerinted nagyon gatolna ha cyclocrossal szaguldoznek es fullface sisakom lenne? Esetleg tudsz te is ajanlani?
2016. okt. 21. 12:38
3/5 anonim válasza:
A fullface nem cyclocrossra való.
Leginkább a sulya,és szellőzése miatt,a kilátással is akadhatnak problémák. És kell hozzá egy plusz nyak merevitő nehogy kitőrd a nyakad taknyolásnál.van 1-2lebénult bringás emiatt.
Igen az életedért fizetsz,meg nem mindegy hogy mit véd.
Ha mindenkép fullface kell akkor talán még árulják a casco vipert. Annak volt leszedhető áll védője. Egy légies könnyü darab volt. Nem is fogadták el UCI vesenyeken.
A soma montis fejvédőt ajánlom,azok olyan mindenesek.
2016. okt. 24. 12:15
4/5 Alex Fly válasza:
Őszintén? Ha nem versenyre használod, akkor sakál mindegy, milyen a sisakod. Ugyanazoknak a szabványoknak kell megfelelnie minden forgalomba hozható kupaknak. A különbség inkább csak a design, a súly, a kényelem és a kidolgozás terén van.
2016. okt. 24. 18:20
5/5 anonim válasza:
Azért a kidolgozás nagyon nem mindegy! Nekem Rudy P. Rush van. Fel kellett vennem ideiglenesen egy nagyáruházit (D.lon) és kipróbáltam boltban vagy 50-et és úgy kb. mindenkiét a 6-25eFt kategóriában. Hát el ne mondjam, milyen sz..r volt a legtöbb! Nem lehet benne megmaradni, olyan kényelmetlen! A légellenállásuk pedig borzalmas! Oldalszélben viszik le a fejemet, mert belekap, lötyög a silt, nyom a csat, a párna, a tarkón a műanyag, de oldalt van 2 centi hely! Láttak ezek fejet?? Ne fotó alapján vegyél, mert nagyon megszívod!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!