Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a bicikliről?

Figyelt kérdés
[link]

2016. okt. 19. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
A kategóriájában egészen jó , várd meg míg leakciózzák . A nyereg és a külső cserés lehet , a kerék normál egyfalas . Ezért soványabbaknak való és cserélni érdemes a kátyúk miatt .
2016. okt. 19. 19:53
 2/3 anonim válasza:

Hogyha,nem kell feltétlenül új akkor ajánlom hogy nézegessen bicikliket hasznalt biciklis oldalakon.:)

Szerintem biztos van ilyen fajtából is.

Nem is kell feltétlenul leharcoltnak lennie... sokan csak azért adnak annyira olcsón,egy használt biciklit,mert mások is.

Egyebkent en ezekhez a biciklikhez nem értek,ezert nem mondok róla semmit neharagudj.:)

Csak tanácsot akartam adni,hatha talalsz jó biciklit olcsóbban,használtan.

2016. okt. 19. 19:58
 3/3 anonim válasza:
nagyonjó nekem tetcik csak az a baj hogy a gyári kerekek nem olyan straopabíróak mivel 1-2 nagyob uratás után már 8as volt benne de ettől fügetlenül egész jó csak a fékek rezgetik a vázt . XD
2017. márc. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!