Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a sisakról?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az alpina mythos 2.0 sisakról? Mtb-hoz használnám.
2016. febr. 1. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Olcsó és drága kategória közt nincs nagy különbség, olyan szabványoknak és teszteknek kell megfelelniük, amik ellehetetlenítik a hatalmas különbségeket, leginkább kényelemben hordhatóságban vannak különbségek, ahhoz meg fel kell probálni.
2016. febr. 2. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha van rajta valahol EN1078 as vagy egy másik bizonyos kód ami most nem jut eszembe akkor elvileg jó és megfelel. :)

Szerintem ha csak sima lassabb haladásra használod az MTB-vel akkor kibír egy esést. ( ha elesel és a sisak kapja az ütést akkor le kell cserélni a sisakot.mert lehet hogy kívülről nem látszódik, de a belső szerkezete roncsolódik.)

Nekem kinézetre is tetszik.

Én országúti biciklizem és nekem egy szép rikító zöld tescos sisakom van.

2000 forint volt és nekem tökéletes.

Megbízom annyira abban a sisak tetszben hogy visseljem mert akkor csak nem kapta volna meg az EN1078. as jelzést. :)

És megbízom magamban hogy nem fogok elesni.. :D-

2016. febr. 2. 15:12
 3/4 Alex Fly ***** válasza:
Mi lenne? Sisak. MTB-hez. Ha jólesik, használd.
2016. febr. 3. 15:08
 4/4 Wadmalac ***** válasza:

Szép, jó, könnyű, biztos kényelmes is.

Egyetlen bajom vele, hogy megspórolták a rovarhálót az elülső szellőzőkről.

2016. febr. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!