Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van véleményetek erről a...

Van véleményetek erről a bicikli lápmáról ( akár jó vagy rossz)?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 28. 21:46
 1/9 bamboochatheone ***** válasza:
Nekem ilyen van és nagyon jó bár a sáv megvilágítás kb semmire sem jó. Csak amiatt ne vedd meg. Kínában kb 700 ft de attól többet nem is ér.
2016. jan. 29. 03:19
 2/9 kovpet ***** válasza:
Jópofa, különösebb értelme ezen kívül szerintem nem sok van.
2016. jan. 29. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Annyira gyenge a fénye, hogy akinek ezt látni kellne, az erősebben világít, mint a lézer fényfoltja és abban a fényben alig látszik valami belőle. Nekem is van hasonló. A szoba falán sötétben jó látszik. Azon túl a szabadban csak teljesen sötét, forgalom nélküli területen feltűnő. Amikor jön valami jármű, a lámpájának a fényénél már alig látszik a lézer csíkja.

Ezek már inkább érnek valamit, mert ebben nem 5 mW-os lézer van beépítve, hanem legalább 200 mW.

[link]

.

2016. jan. 30. 03:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2016. jan. 30. 09:49
 5/9 Wadmalac ***** válasza:

Én közvetlenül Kínából rendeltem hasonlót, kemény 2 dollárért. :D

Működik. Ennek speciel elég jól látszik a lézer csíkja is éjjel az úton. A ledes rész meg fájdalmasan erős fényű.

Sajnos az alján az elem beillesztési ajtaja tömítés nélküli, félek, hogy ha egyszer esőben fogok tekerni, a hátsó kerék bele fogja csapni a vizet.

2016. febr. 1. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:

"Sajnos az alján az elem beillesztési ajtaja tömítés nélküli, félek, hogy ha egyszer esőben fogok tekerni, a hátsó kerék bele fogja csapni a vizet."

Az alján az elem fedél mellett az a kicsi rés, a kifolyó nyílás, és az oldalán folyik be.

Ezek a kínai lámpák is szabad kifolyásúak mint a villany boylerek. :))

2016. febr. 1. 23:21
 7/9 Wadmalac ***** válasza:

#6: Ááááááá! :D

Elmehetnél ügyvédnek, te biztos eladnád a döglött lovat is szundikálónak. :D

Mindenesetre a bringavázam tutira követi az általad felvázolt elvet. Volt, hogy esős túra után még másnap is csöpögött belőle a víz. :D

2016. febr. 2. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ebből látszik, hogy minden a szabadkifolyású boyler vagy a hasonló felépítésű kínai bicajlámpa elvén működik. :)
2016. febr. 2. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Mint amikor vissza viszik a lovat

a cigánynak, hogy vak lovat sózott rájuk.

Há' már mér lenne a vak?

Mert neki megy a falnak.

Azé' mén neki mer bátor, még olcsón is ádtám egy ilyen bátor állatot!

2016. febr. 2. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!