Van véleményetek erről a bicikli lápmáról ( akár jó vagy rossz)?
Annyira gyenge a fénye, hogy akinek ezt látni kellne, az erősebben világít, mint a lézer fényfoltja és abban a fényben alig látszik valami belőle. Nekem is van hasonló. A szoba falán sötétben jó látszik. Azon túl a szabadban csak teljesen sötét, forgalom nélküli területen feltűnő. Amikor jön valami jármű, a lámpájának a fényénél már alig látszik a lézer csíkja.
Ezek már inkább érnek valamit, mert ebben nem 5 mW-os lézer van beépítve, hanem legalább 200 mW.
.
Én közvetlenül Kínából rendeltem hasonlót, kemény 2 dollárért. :D
Működik. Ennek speciel elég jól látszik a lézer csíkja is éjjel az úton. A ledes rész meg fájdalmasan erős fényű.
Sajnos az alján az elem beillesztési ajtaja tömítés nélküli, félek, hogy ha egyszer esőben fogok tekerni, a hátsó kerék bele fogja csapni a vizet.
"Sajnos az alján az elem beillesztési ajtaja tömítés nélküli, félek, hogy ha egyszer esőben fogok tekerni, a hátsó kerék bele fogja csapni a vizet."
Az alján az elem fedél mellett az a kicsi rés, a kifolyó nyílás, és az oldalán folyik be.
Ezek a kínai lámpák is szabad kifolyásúak mint a villany boylerek. :))
#6: Ááááááá! :D
Elmehetnél ügyvédnek, te biztos eladnád a döglött lovat is szundikálónak. :D
Mindenesetre a bringavázam tutira követi az általad felvázolt elvet. Volt, hogy esős túra után még másnap is csöpögött belőle a víz. :D
Mint amikor vissza viszik a lovat
a cigánynak, hogy vak lovat sózott rájuk.
Há' már mér lenne a vak?
Mert neki megy a falnak.
Azé' mén neki mer bátor, még olcsón is ádtám egy ilyen bátor állatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!