Shimano mechanikus tárcsafékhez mindegy milyen fékbetétet veszek?
Figyelt kérdés
Megérettek a cserére a fékbetétjeim, a féknyergen viszont mintha nem láttam volna semmilyen jelzést csak a márkanevet, viszont sok helyről hallottam hogy shimano a shimanoval kompatibilis.Úgy tudom hogy a hidráshoz másfajta való. Tehát ha veszek egy ilyet pl: [link] , akkor annak jónak kellene lennie a féknyergembe?2016. szept. 22. 18:27
1/6 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam a fék nevét: Shimano BR-M375 , így viszont gyakorlatilag tárgytalan a kérdés. De köszönöm mindenkinek :DD
2016. szept. 22. 18:31
2/6 A kérdező kommentje:
illetve mégsem. sehol nem találok hozzá megfelelő fékbetétet
2016. szept. 22. 18:34
3/6 anonim válasza:
Ez kell hozzá, amit linkeltél, a B01S ( [link] ).
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. remélem jó lesz.
2016. szept. 23. 15:16
5/6 anonim válasza:
Egész biztos, hogy ez kell hozzá, azért linkeltem a Shomano alkatrészlistáját, ott van benne, hogy a B01S való hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm mégegyszer.
2016. szept. 24. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!