Lehet ezt még tekerni? Mennyire okoz gondot?
Figyelt kérdés
Vettem egy új bringát, ám nem autószelepe van a belsőjének, és nekem ehhez a fajta szelephez nincs pumpám, a kerék elég puha kb félig van felfújva. Használható így is? Ugyanis jelenleg (a balf*-@szságom miatt) anyagilag nnem tudom megengedni magamnak, hogy pumpát vagy autószelepes belsőt vegyek. Szerintetek egy hónapot kibír így?2016. szept. 19. 12:42
1/13 anonim válasza:
Én tekertem így vele kb 2 hétig. Nekem a hozzánemértésem és lustaságom miatt történt ez. Sportolni akartam és a 10 éves bicajomra pattantam, a sok állástól a gumi kilyukadhatott mert mókás ütemben eresztett le. Nem törődtem vele, a bicikli ment, csak baromi lassan és tekerni kellett mint a cart. Attól még ment. Max hülyének néztek.
2/13 anonim válasza:
Amúgy úgy tudom egy bicikli szervízben felfújják neked nem drágán.
3/13 anonim válasza:
Nem fog egy hónapot kibírna, vagy ha igen irtó nagy mázlid van.
A lapos kerék tönkreteheti az egész kereket is. A küllők is eldeformálódhatnak, mert sokkal nagyobb súly nehezedik rá, mintha fel lenne fújva.
4/13 anonim válasza:
Veszel egy ilyen Presta-Schrader átalakítót 2-300 forintért bármelyik bicikliboltban, aztán annyi.
5/13 anonim válasza:
Deha nincs rá 200 forintod, esetleg megoldhatod otthon is egy késsel :)
6/13 A kérdező kommentje:
De nekem nem presta ez valami mas fajta szelep. Hosszú keskeny középen egy kis csavar szerű valami felső része menetes.
2016. szept. 19. 16:42
7/13 Wadmalac válasza:
8/13 anonim válasza:
Ja, Dunlop szelep, nem hittem volna, már eléggé kihalóban van, te meg azt mondtad, hogy vettél egy új bringát, de akkor nyilván nem úgy értetted.
Keresd meg nagyapád pumpáját, zsírozd be a dugattyútömítést, aztán lehet szerencsétlenkedni a szarDunlop szeleppel :)
De amúgy ahhoz is van elvileg átalakító.
9/13 anonim válasza:
Ja, jó rá a Presta átalakító is? Ezt nem tudtam.
10/13 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi amit másodjára küldtél. Ér arra csak egyszerűen rá kell csavarni ezt az átalakítót és már fújhatom is? Mert 200 forint nem nagy összeg, annyit megér hogy ne kelljen egész kerékszettet vennem.
2016. szept. 19. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!