Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi lehet a kerekparom kerekeivel?

Mi lehet a kerekparom kerekeivel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet h egy bonyolult ugy kapcsan rammardt egy kerekpar meg evekkel ezelott es most felmerult h eladnam. Regebben meg jartam is vele aztan felfuggesztettem azota volt egy rokonomnal is o nem jart vele mert rajta is csak rajtamardt egy uzlet kapcsan kicsi is nekunk. A lenyeg h azt hiszem amikor visszadta akkor ahogy osszeraktuk lattuk h befognak a kerekek es ez azota is igy van az elso hatso befog alig lehet megporgetni. Nos vmennyire otthon vagyok a temaban dé nem tudom mi lehet egy nyolcas lett valahogy mind2ben? Valahogy azt ki lehet kalapalni? Vwgy mit kezdjek vele? Koszi elore is :)
2016. aug. 26. 15:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg kuldjek kepet sztek?
2016. aug. 26. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A 8-as látszik ha megpörgeted őket , a fékek pofáit és vfék huzalfeszességét állítsátok elsőként . Amennyiben a vázba pontosan vannak beállítva és a fékrendszer is okés akkor a kerékcsavarok túlhúzása esetleg a tengely szorulása ( kónuszcsésze -golyók - nincs zsír a hiba ) .
2016. aug. 26. 15:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, azóta állítgattam a fékpofát meg a másikat, és jó lett. Ilyet még nem csináltam eddig, nem tudom mondjuk, hogy a legjobbra állítottam-e, de végre pörögnek rendesen. :D
2016. aug. 26. 17:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Egy kis nyolcas egyébként van a kerekekben. [link]

Ilyen bringa, szted mennyiért lehet eladni? :) Nem tudom, 70-80-at ér, nem? Használt, és ilyen kormányváltós.

2016. aug. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!