Van egy frankó kis trekking kerékpárom, de csal úton használom, érdemes lenne vennem egy még frankóbb országutit?
Figyelt kérdés
Sokat számítana az hogy országuti a kerékpár?2015. szept. 16. 18:01
1/2 anonim válasza:
országútival lényegesebben gyorsabban lehet haladni, ha a célod a nagyobb távok megtétele. kicsit zavaró tud lenni, hogy kb. abból az erőfeszítésből amit te is kipréselsz magadból sorra száguldanak melletted el azok, akiknek jobb a biciklijük. ha csak a boltba jársz vele, meg szét nézni a városba akkor felesleges pénz kidobás. viszont ,ha szeretsz minimum 50- de attól több km-t letekerni akkor érdemes
2/2 anonim válasza:
Én is kicsit megbántam, hogy trekkinget vettem, mert akkor még azt hittem kell nekem monti is és ezért választottam valami átmenetit, ami kényelmes is. Az országútival az lenne a bajom, hogy nem szoktam hozzá a ráhajoláshoz, és így az ülés is kényelmetlenebb lenne, mert máshol terhelődnek a csontok, de kellene a gyorsaság!
Most cyclocrosst vennék, mert mindig keveredek rossz útra, erdőbe ez talán azt a strapát is bírná és alapjában véve outi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!