Szeretnék új felnit venni, de az agy és a küllők maradnának a régiek. Honnan tudom, hogy meddig kell húzni a küllőket?
Figyelt kérdés
Persze azzal tisztában vagyok, hogy az agynak középen kell lennie, oldal és függőleges irányban is, de honnan tudom, hogy mennyire kell meghúzni a küllőt (gondolom lehet lazábban is és túl feszesen is középre pozicionálni az agyat)? Ha lehet, akkor megpróbálnám itthon, szóval a vigyem szervizbe dolgot mellőzzétek kérlek.2016. aug. 24. 19:33
1/1 anonim 

válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de vegyél 3 teljes szett küllőt, mert sajnos kell a rutin kerék fűzéshez! :-D Elpattan, laza, az istennek nem akar jó lenni, pedig már hatodszorra kezded el..
Gondolom spórolni szeretnél, de ha semennyire nem csináltál még ilyet, inkább azt javasolnám, hogy nézd miközben egy profi csinálja, az olcsóbb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!