Beütőcsészés középcsapágyat ki lehet cserélni másra? Mert ugye az ilyen bicajokban a középcsapágy helye a vázban menet nelküli.
Figyelt kérdés
Egy régi Hercules bicikliből szeretnék egy egysebességes kontrás gépet építeni. A probléma az, hogy a középcsapágy az beütőcsészés, de én mindenképp szeretnék monoblokkot tenni bele. Nem tudtok valami alternatívát? Pl. valami adaptert amivel menetesre lehetne alakítani a vázat? A középcsapágy helyének a meretei a vázban: 40mm átmérő x 70 mm. A neten találtam egy ilyet:
Ez jó lenne bele szerintetek?
A válaszokat előre köszönöm.
2016. aug. 23. 20:01
1/1 Wadmalac válasza:
A régi Csepel vázam volt ilyen anno. Én esztergáltattam bele egy passzentos perselyt, kívül házméretre, belül az angol menetes csapágyház meneteivel és be lett ragasztva jó erős 2K ragasztóval.
Onnantól kopatibilis az általad linkelt monoblokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!