Nagypapám bicaját szeretném felújítani (csak a váz és a villa marad) és a középcsapágy házban nincs menet (mellékelt link). Van e olyan monoblokk amit menet nélküli középrészházba be tudnék tenni? A középrész méretei szélesség 70mm magasság 39-40 mm.
"Fixit szeretnék belőle építeni"
Már meg ne sértődj, de én pl. ebben nem fogok segíteni!
(Nehogy aztán az én kerekeim közül kelljen a cafatjaidat kikapargatni!)
Ha emlék lesz, akkor a helyedben inkább restaurálnám.
És persze úgy, hogy az első fék (abroncsfék ha jól értem)
is működjön!
Fixinek a - valószínűleg - előlről nyitott lemez-saruk, és tán a váz anyaga sem teszik alkalmassá. (A fixi egész hátsó része nagyon masszív kell legyen, nem csak az agy, különben egy intenzív fékezésnél szétrepülhet a gép feneke.)
Látvány szempontjából az agy színe kevéssé meghatározó, avagy a küllők is fehérek lesznek? A festett (fehér) jóval kényesebb, mint az elox. v. króm. A fémszínt elég nehéz teljesen kihagyni a bicón, így az agy nyugodtan lehet fémes hatású, a fehér felnikhez garantáltan jól megy (épp most építettem egy ilyet, előttem van):-)
uristen..ugye nem vetted meg a kereket mert ennyiert rablas..9bol mar kerekszettet kapni..:O
egyebkent csinalhatsz belole fix agyat de a skidet nem fogja birni....
a tengelyrol jobb oldalt levo hezagolot atrakod balra (jobb oldalt csak a a konusz es a kontraanya maradjon), a felnit kozepre fuzod ( a jobb oldali kullokon lazitasz a balon feszitesz, amig kozepen nem lesz a felni)
felrakod a fogast, melle meg egy kozepcsapagy kontraanyat...
rotafixel rahuzod a fogast aztan a kontrat amennyire tudod meghuzod....
nem lesz egy skidbajnok gep, de ha csak gurulgatashoz hasznalod arra megfelel....
ja...ha gyorszaras akkor teljes tengelycsere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!