Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nektek mennyi volt az össz km...

Nektek mennyi volt az össz km egy nap?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert tervezek egy napra 350-370 km-es turát,és érdekelne kinek mennyi volt. Motivációként.

2016. aug. 17. 18:47
 1/8 anonim válasza:
nekem 215 körül volt eddig a max, a világ rekord 896 km 24 óra alatt szóval hajrá :)
2016. aug. 17. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
252 km. Balaton-kör ( 206 km, [link] ), ami akkor Siófokról indult. Ide hajnalban Balatonszárszóról indultam, majd este visszatekertem (2*23 km).
2016. aug. 17. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az nagyon sok egy napra. Esetleg országútival, nagyon minimális csomaggal, jelentéktelen emelkedőkkel és kifogástalan időjárási tényezőkkel (főként szél) meg lehet csinálni, ha már hozzászoktál a hosszabb távokhoz.

Túrázni napi 100-150 km körül szokás menni magyar domborzati viszonyok közt. Én néha megyek 200 fölött egy kicsivel, a legtöbb napi km az 240 volt csomaggal.

A saját határaid feszegetése a cél? Vagy csak meg akarsz spórolni pár ezrest a szálláson?

2016. aug. 17. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:
200 megvolt,nem volt rossz.igen a saját határaimat feszegetném.a Balaton kör idén kétszer megvolt 1 nap alatt,tudom ,nem sok mindent jelent.lehet röviditek rajt,tudatosan,nem akaratomon kivül.
2016. aug. 17. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 147.5 öt mentem, kb 28.5-29 átlaggal, enyhén dimbes dombos terepen. (Garda kerülés) A végére elfáradtam, de még egy kicsi talán ment volna.
2016. aug. 18. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:

De a 350 km akkor is sok, vagy nagyon tudatosan kell készülni rá. Gondolj bele: 10 nyeregben töltött órán keresztül kell 35-ös átlaggal tekerni. Az igen komoly felkészülést igényel. Nem mondom, hogy lehetetlen, de én biztosan nem élvezném. Bizonyára teljesen más szemléletünk van a bringázzással kapcsolatban, én a kötetlensége miatt szeretem, te nyilván sokkal inkább teljesítmény-orientált vagy.

Bár ha 24 óra alatt szeretnéd megcsinálni akkor 20 tekeréssel töltött órára feleannyi átlagsebesség jut, ami inkább mentális kérdés, de igen derék teljesítmény.

2016. aug. 19. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért 35-ös átlagot 10 órán keresztül, egyedül, talán még egy Sagan kaliberű bringás sem tudna tartani...
2016. aug. 19. 13:03
 8/8 A kérdező kommentje:
A kötetlensége miatt is szeretem,de egy kicsit inkább a teljesitmény ami inkább mozgat.
2016. aug. 19. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!