Nektek mennyi volt az össz km egy nap?
Szerintem az nagyon sok egy napra. Esetleg országútival, nagyon minimális csomaggal, jelentéktelen emelkedőkkel és kifogástalan időjárási tényezőkkel (főként szél) meg lehet csinálni, ha már hozzászoktál a hosszabb távokhoz.
Túrázni napi 100-150 km körül szokás menni magyar domborzati viszonyok közt. Én néha megyek 200 fölött egy kicsivel, a legtöbb napi km az 240 volt csomaggal.
A saját határaid feszegetése a cél? Vagy csak meg akarsz spórolni pár ezrest a szálláson?
De a 350 km akkor is sok, vagy nagyon tudatosan kell készülni rá. Gondolj bele: 10 nyeregben töltött órán keresztül kell 35-ös átlaggal tekerni. Az igen komoly felkészülést igényel. Nem mondom, hogy lehetetlen, de én biztosan nem élvezném. Bizonyára teljesen más szemléletünk van a bringázzással kapcsolatban, én a kötetlensége miatt szeretem, te nyilván sokkal inkább teljesítmény-orientált vagy.
Bár ha 24 óra alatt szeretnéd megcsinálni akkor 20 tekeréssel töltött órára feleannyi átlagsebesség jut, ami inkább mentális kérdés, de igen derék teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!