Csongrád megyében leírnátok az összes dirt, cross, downhill (síkságon hülye kérdés). Szval az össz bringás pályát névvel, helyszínnel? Skateparkok is érdekelnének.
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 20:16
1/2 anonim válasza:
Sajnos ebben nem tudok neked segíteni, de ahelyett hogy kiemeled a kérdést, pattanj bringára és járd be a környéket. Azóta már választ kaptál volna a kérdésedre. Egyébként az ilyen bringás közösségek jelentős része eléggé zárkózott, ha nem úgy viselkedsz könnyen elküldenek melegebb éghajlatra. Egy ismerősöm mondta hogy az egyik helyen kurv..nyázva küldik el az embert. Végül is ez nem alaptalan. Például egy dirt pályán kezdő biciklisként akaratlanul is csak kárt tudsz csinálni. Ha mégis találsz egy helyet akkor minimum hogy amikor odamész megkérdezed hogy tudsz-e valamiben segíteni. Nagyon sok munka van egy normális pályával, az odalátogatók nagy része pedig azt hiszi hogy maguktól nőttek az ugrók, ezért valamilyen szinten érthető is a pálya "tulajok" zárkózottsága. A normálisabb helyeken is csak addig vagy haver, amíg látják hogy nem sz.rod le a pályát. Személyes tapasztalatom is van. Ellátogattam egy dirt pályára, a tulaj megengedte, és amikor ott voltam jött néhány taknyos hülye gyerek. Festék spray-el összefirkálták az indítót. Egy fullos pálya volt, 1 millió forint volt csak a faanyag. Erre meg kimegy néhány tróger és összefossa. Általában sok atrocitás ér egy bringás pályát, és ez teszi minden egyes alkalommal egyre zárkózottabbá a tagokat. Szóval tarts tiszteletben minden pályát.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! :D Igen,már egy ideje többször kiraktam /kiemeltem a kérdést. Igyekszem majd.
2015. jan. 10. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!