Kattog a biciklim hatso kereke minden forduatokor egyet (? )
Figyelt kérdés
szoval amikor forog a hatso kerek, fura kattogo hangod ad ki, fuggetlenul attol, hogy ul rajta valaki vagy sem. Erdekes, hogy egy foras(kor) alatt csak egyszer kattog. Elore es hatra mozgataskor is ez tortenik. Valahonnan a tengelybol kattog, de nincs nagy tapasztalatom a teren.2016. aug. 9. 22:50
1/11 anonim válasza:
Alapvetően tengelyt csak speciális célszerszámmal tudsz megbontani és összerakni, szóval vigyed szépen szakihoz.
2/11 A kérdező kommentje:
*'fordulatkor' elirtam, mert siettem.
2016. aug. 9. 22:53
3/11 A kérdező kommentje:
eletem elso bringaja es nem igazan tudom hogy ez kb mennyibe jonne(jelenleg ez az elsodleges kerdesem), aztan azon gondolkozol, hogy a kerekagy miatt nem pattoghat?
2016. aug. 9. 22:55
4/11 anonim válasza:
Nem biztos de valószinü, hogy a váltóval van baj. Válts és tekerj, ha nem müködik válts egy másikra és újra tekerj... Lehet, hogy egyszer mikor vltottál a lánc eggyel lejjebb csúszott és ilyen esetben kattogni szokott
5/11 A kérdező kommentje:
igy is probaltam, csak kattog
2016. aug. 9. 23:14
6/11 anonim válasza:
Biztos, hogy nem a fék ér hozzá valamihez? Tipikus nyomás nyolcas tünet lenne, amit írsz, ha a fékpofák adnák a hangot.
7/11 A kérdező kommentje:
Hidraulikus fek van rajta, tarcsas, es igen hatul egy picit surol, vagy mintha nehezebben menne azon a reszen ahol kattan egyet, viszont a kerekben nincs 8as, a tarcsaban sem hiszem(vagy nem vettem eszre)
2016. aug. 9. 23:40
8/11 A kérdező kommentje:
ja es ha lassan tekerem akkor sem kattog, de ha picit gyorsitok, akkor egyet minden fordulatkor
2016. aug. 9. 23:44
9/11 anonim válasza:
"hatul egy picit surol, vagy mintha nehezebben menne azon a reszen ahol kattan egyet"
Akkor szinte biztos, hogy vagy a tárcsa egyenetlen, vagy rosszul van beállítva a fék. A tárcsafék sokkal kisebb ráhagyással dolgozik, szemmel alig észrevehető eltérések is gondot okoznak. Viszont ötletem sincs, ezzel otthon mit lehet kezdeni.
10/11 A kérdező kommentje:
igazad volt, tarcsafek problema, es valahogy egy fogoval visszaallitottam es mostmar nincs gond(remelem). :) Viszont erdekelne, hogy a hidraulikus feknel nem lehet allitani a belso tavolsagot, marmint azon a reszen ahol hozzaer a tarcsahoz?
2016. aug. 10. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!