Arra gondoltam eladom a biciklim de anyam nem akarja te mit tennel?
Figyelt kérdés
24 eves vagyok es ugyse hasznalom ott rohad meg az udvaron kb 2 eves kiraly kis kis cruiser fekete ferfi kerekpar jo penzert eladnam mindenkinek jobb lenne de anyam azt mondja ne mert videki embernek muszaj hogy legyen kerekparja de kerdem en. en nekem minek kene? falun belul ugyse megyek sehova max egyszer egy honapban a boltba oda is gyalog mert kozel van es lusta vok kitolni a cangat, sportolasra ugyse birom magam ravenni sose sportoltam en mar nem is fogok elek amedig elek es ennyi meghalok ez miatt se banom istenem de jo lesz, na szval minek alljon itt a bringa?2016. júl. 12. 22:42
2/4 anonim válasza:
Ember. Felnőtt vagy és van egy eladható, használatlan bringád, amit el akarsz adni. Mégis mi a kérdés? Add el, a tied. Anyád elmondta a véleményét, meghallgattad, elvetetted, ennyi.
3/4 anonim válasza:
Az udvaron volt két évig, eladható állapotban van még(ha nem fedett helyen lett volna)?
Felnőtt vagy, eladod, ha nem tetszik neki ne hallgasd meg az ordibálását/hisztijét/leszúrását.
Az eladás után is felnőtt marad, nem vagy köteles foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!