Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire lehet "problémás"...

Mennyire lehet "problémás" egy 27,5 colra tervezett teleszkópba 28 colos kereket tenni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert ebből a kerékpárból:

[link]

szeretném áttenni a teleszkópot ebbe a kerékpárba:

[link]

Előbbinek 27,5 colos kerekei vannak, utóbbinak 28 colos.

A különbség centiméterben pontosan: 1,27 CM lenne.

2016. aug. 7. 03:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Menni fog, mert a 28" trekking/oúti=29" MTB.

Az más kérdés, hogy ez hülyeség, nagyon megemeli a cross bringa elejét, nagyon megváltoztatva ezzel a geometriát, sőt el is törhet a váz. Miért nem használod a Mountain Bikeot, hogy ha több rugóút kell? Lehet rakni arra is vékonyabb gumit.

2016. aug. 7. 13:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Valójában nem a rugóút miatt szeretném átrakatni, hanem maga a teleszkóp miatt. Volt Suntourom és nem volt jó. (Duro DJ) Volt Marzocchim benne Suntour nitrogénpatronnal ami kegyetlenül be is állt. Innentől kezdve a Suntourba vetett hitem kb a 0-án áll és már félek tőle.

Most van egy Rock Shox teleszkópom egy másik bringámban amivel tökéletesen megvagyok elégedve. Mondhatni, "márka hű fogyasztója"

Nem szeretném, hogy a hegyen felfelé kitörjön alólam a Suntour, vagy beálljon. A Suntour patron cseréje nekem egyébként 20.e forintomba került, tehát gazdasági szempontból nézve is jobbnak tartom a Rock Shoxot.

2016. aug. 7. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:
*Márka hű fogyasztója lettem
2016. aug. 7. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor használd a másik bringádat. Én semmiképp nem tenném át. Nekem is volt suntourom, de ilyen jellegű probléma nem volt vele. Csak nehéz, meg nemigen mozog.
2016. aug. 7. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem nagyon fog menni maximum orszaguti kulsovel mivel 622mm vs 584mm vagyis 3.8cm kulonbseg lessz.
2016. aug. 7. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!