Miert gondolok egyfolytaba az etelre?
Figyelt kérdés
Mostanaban egyfolytaba barmit csinalok csak a kajara tudok gondolni, hogy mit egyek,mikor ehetek es probalok nem sokszor enni, de hat.. Az a baj hogy mikor eszek akkor meg sokat eszek es nem tudom befejezni, akkor is hogyha mar tele vagyok. Es mar latom magamon a tukorbe hogy nagyobb lett a labam.. En mindig is ilyen voltam, minden eves utan megnezem magam a tukorbe hogy hiztam e.. Sportolok, biciklizek, minden nap, vagyis egy heten legalabb 5x 30-40 km-t es ezert eddig jo alakom volt, de mostaban mar biciklizni sincs erom, kedvem(de azert elmegyek) szoval nem akarok hizni es felek hogy ez hogy egyfolytaba a kajara gondolok,meg eszek segiti azt hogy hogy meghizzak. Hormonproblema esetleg? Mar 2 honapja nem volt menzeszem. Amugy 167 cm vagyok es 54-55 kg.#Etelutanivagy
2016. júl. 20. 14:16
1/5 A kérdező kommentje:
Ja es ez par hete jott ki rajtam igy miutab haza jottem a taborbol,mert ugye ott sokkal mashogyabban ettunk mint itthon ettem, sokkal egezsegtelenebbul. En mindig teljes kiorlesu dolgokat ettem de ott nem lehetett, es meg ejfelkor is hoztak kajat hogy megkell enni, lehet ez miatt gondolja igy a szervezetem?
2016. júl. 20. 14:24
2/5 anonim válasza:
Felborult az egyensúly! A súlyod normális, azon ne kattogj! Térj vissza a rutinhoz, helyre fog jönni! Amúgy ilyenkor szólni kell előre, hogy te speciális étrenden élsz, mert aktívan sportolsz és akkor minden táborban külön kaja lesz neked! Nem kötelezhet senki arra, hogy megedd amit eléd rak! Ilyenkor haza kell telefonálni, majd anyud megbeszéli velük, hogy kinek a kijét szivassák!
A menzeszed kimaradása miatt keress fel nőgyógyászt vagy inkább endokrinológust, az hormonális gond lesz! A túlzásba vitt sport, idegesség vagy éhezés miatt is kimaradhat, de ezt bízzuk inkább szakemberre! Terhes tuti nem vagy? :)
3/5 anonim válasza:
Ja! Ez a tükörben nézegetem, hogy híztam-e téma pedig sürgős dietetikussal való konzultációt kíván, mielőtt anorexia, bulémia vagy egyéb evészavar alakul ki!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!! Terhes biztos nem vagyok,ahhoz fiatal vagyok:)
2016. júl. 21. 14:42
5/5 anonim válasza:
Nem a kortól lesz a baba, hanem a spermától! :-D De értelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!