Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nyári táborban van ahol ott az ex-e is és felakarja szedni a csajt. Én meg egyfolytába arra gondolok hogy mit csinálnak. Mit tegyek most?
3: Ha nem őt szereti, akkor meg az exével is kúr, vagy mással.
Kérdező, én a helyedben felszednék egy csajt, amíg a barátnőm távol van.
Ha szeret, akkor mondhat bármit, úgyse fog rá hallgatni...
Ha meg őt szereti... akkor ahhoz nem kell tábor, hogy visszamenjen hozzá!
Hát, nem vagyunk egyformák, valószínűleg te sem a magamfajtákat keresed kapcsolatra, és én sem olyanokat keresek, akik úgy gondolkodnak, mint te.
Nekem teljesen helytáll az "ilyen szintem" kifejezés. Rosszul esne, ha a párom megnéz egy csinos nőt az utcán, de csak olyannal jönnék össze, akiben megbízom, és aki ugyanúgy kezeli a bizalom dolgot, mint én. Bennem fel sem merülne, hogy hú mi lesz, ha ott az ex és nyomul rá, és egyebek, és olyan partnert szeretnék, aki ha arról van szó, engem is szó nélkül "elenged". Nálam nem a féltékenység a szerelem mércéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!