Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 10km egy óra alatt nagyon rossz?

Anivagyok kérdése:

10km egy óra alatt nagyon rossz?

Figyelt kérdés
Évek óta megint van biciklim. Lakhely-melóhely távolság 10km. Rákerestem,mennyi idő alatt lehet megtenni. S átlagban 30percet irnak. Nekem a duplája sikerült. Igaz a lehető osszes piroslámpát megkaptam de ettől Függetlenül rossznak érzem. Javulni fog ez később?

2016. júl. 11. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
30%

Valóban, a fél óra a reális.

Javulni fog, ha ezentúl kocsival mész dolgozni.

2016. júl. 11. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a kocogási sebesség felső határa, nem kifejezetten jó bringával :)
2016. júl. 11. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért az sem teljesen mindegy, hogy hol, milyen helyen kell megtenni azt a 10 km-t. Ha lehet stabilan, közel állandó sebességgel haladni, akkor tényleg reális a fél óra, vagy akár még rövidebb idő. Viszont ha pl. kertvárosi utcákban kell menni, parkoló autókat, gyalogosokat kerülgeve, mindezt egy gyengébb erőnléttel párosítva, akkor azért simán elképzelhető a 10-12 km/h-s átlag.
2016. júl. 11. 10:39
 4/5 Alex Fly ***** válasza:
Sok mindentől függ. Országúton ez igen gyatra teljesítmény lenne, míg egy belvárosi környezetben, ahol 50méterenként kereszteződésbe botlasz és többet állsz, mint haladsz, reális lehet. Vagy ha valaki járdázik, ahol annyi a maximum... De gondolom a kérdező szabályosan, az úttesten halad...
2016. júl. 11. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Csepel-Szigetszentmiklós határától megyek 9ker Illatos utra. Igen nagyon sok a lámpa. busszal átszállással alatt vagyok benn 50perc alatt
2016. júl. 11. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!