Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy átlag ember mennyi idő...

Egy átlag ember mennyi idő alatt tud lebiciklizni 30 km-t?

Figyelt kérdés
Egy nem nehéz terepen.

2016. júl. 5. 15:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
24%
Mi bolyban 8 óra alatt kerüljük a balatont 1 pihenővel.
2016. júl. 5. 20:23
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

1. 9.:

De ha az a kérdés,h ogy egy átlag ember akkor miért abból indulsz ki, hogy te, egy edzett ember mennyivel tud menni. Itt az pont senkit nem érdekel, ott a facebook, töltheted fel a strava adatokat és verheted a nyálad. Ez nem az a hely. Az átlag az aki nem szokott tekerni, irodai /könnyű fizikai munkát végez és bármilyen meglepő az átlag ember még csak nem is sportol rendszeresen. Semmit...

2016. júl. 5. 20:25
 13/36 anonim ***** válasza:

35 alatt nem mész, de bolyban 25-ös átlagot tekersz...

Nem mondom, hogy nem szép teljesítmény, de elég nagy az ellentmondás.

2016. júl. 5. 20:27
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ, de szerintem az àtlagembernek nem ultrakönnyű, soksebességes, stb országútija van, s nem túl edzett.

Ez alapjàn 1.5-2 óra, tereptől is függ.

2016. júl. 6. 00:20
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy mesés sebességeket lehet elérni könnyű és extrakeskeny gumijú és a csuda tudja, milyen bringákkal, nem értek hozzá, de egy olcsó kis valamivel egy átlagembernek bizonyára nem tökölés a 30. Ha az életem múlna rajta, se igen menne több, hosszútávon főleg nem.

Majd érdekel, hogy ahogy edzek és erősödöm, változik-e valami. A sétatempómat majd megpróbálom felvinni, mert sokkal többet bírnék, de ha nem figyelek rá külön, lassan megyek, mert az esik jól. Gyalog se max sebességgel megyek, bár általában nem lassan, hanem ahogy jólesik. Pedig abban nagy gyakorlatom van.

A 18-at már simán lehet tökölésnek mondani, bár nekem megfelel. Nem feltétlenül baj, ha valaki andalogni szeret s nem rohanni. Teljesítménytúrákon is lassan megyünk a párommal, akár gyalog, akár motorral (utóbbival sem mindig volt meg az 50-es átlag, ami furán hangzik, hisz azért nem tötymörögtünk, de 90-nel végig főúton sincs 80 közelében se az átlag, vannak extra dolgok. ja igen, ez a biciklizésnél is számít, nem? forgalom, kanyarodás, mit tudom én).

Az azért érdekel, mennyire lehet könnyebb egy kihegyezett bringával... S mennyit ér az edzettség... Talán egyszer majd megtudom.

2016. júl. 6. 00:37
 16/36 anonim ***** válasza:

"35 alatt nem mész, de bolyban 25-ös átlagot tekersz...

Nem mondom, hogy nem szép teljesítmény, de elég nagy az ellentmondás."

Az 1 pihenő szót nehéz értelmezni...

2016. júl. 6. 16:28
 17/36 anonim ***** válasza:
XC MTB-vel városban, normál utazósebességgel 1,5 óra, ha nagyon kényelmesen, csak úgy bolyongok, akkor közel 2 óra, terepen 2,5 óra, mert nem vagyok versenyző:)
2016. júl. 6. 17:18
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
16. Nem gondoltam volna, hogy egy balaton körön tartotok egy 2óra 20perces pihenőt, ugyanis ennyi van a 25 és a 35km/h közt azon a távon.
2016. júl. 6. 17:42
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
Francnak kötözködsz itt most?
2016. júl. 6. 21:46
 20/36 anonim ***** válasza:
44%

Aszfalton sík terepen 30-as tempót nem kihívás ilyen rövid távon tartani...

Nem kell ehhez sportembernek lenni... Nyílván nem falubájkkal vagy xc-vel...

2016. júl. 6. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!