Muddyfox Energy 26"-ra rá lehet valahogy rakni 28-as kereket?
Figyelt kérdés
Lehet rá valahogy 28"-os keskenyebb (inkább aszfalton használom, minimális terep) kerekeket tenni? A másik kérdés pedig, hogy alapból 18 sebességes (ami nem rossz, mert így is baromi gyors a gép és nagyon jól gyorsul), de szeretnék 21 sebességes váltó szettet rárakatni, lehetségesek ezek? Válaszokat előre is köszönöm!
2016. máj. 30. 16:26
1/10 anonim válasza:
Vegyél csak egy vékonyabb 26"-os gumit, és sokkal olcsóbban lesz egy keskenyebb kereked. Lehet rá 21-es váltót rakni, de akkor fogaskeréksort, és váltókart is cserélni kell.
2/10 A kérdező kommentje:
A váltót szakértőkkel csináltatom meg egy közeli szervizben, meg mondjuk szerintem a kerekeket is. Érezni fogom a különbséget 26-os keskeny kerekekkel is?
2016. máj. 30. 16:34
3/10 anonim válasza:
Talán a 27,5 kerék befér a vázába és a fékeken se kell módosítani és a pofát csak teljesen a tetejére kell húzni , mondom talán . 28 -as biztosan nem fér bele . A módosítás elveszti a garanciát ha egyáltalán adtak hozzá . Alap bringák közt ez jól sikerült , először simább aszfalt gumit tegyél rá a 26-osra és így próbáld meg mint átalakítod és a kiadás nem hozza a várt eredményt . Nem szedném szét , az alapfelszerelése bírja a strapát és szinte fillérekért tudnád eladni . A teljes módosítás költsége anyaggal kerékpárral egy fokkal fejlettebb mtb akciós árát kitenné . Btwin ROCkRIDER 340 most 60 ezer Ft .
4/10 anonim válasza:
Igen, fogod. Ezt ajánlom, én is ezt használtam: [link] Viszont ebbe nagyobb nyomás kell, majd úgy pumpáld fel. Ezzel a gumival sokkal jobban gyorsul, és könnyebb is tartani a nagyobb sebességet.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a gumi rámegy a gyári felnire?
2016. máj. 30. 18:41
6/10 A kérdező kommentje:
Meg még annyi hogy ez a gumi mennyire bírja a kátyúkat illetve földúton lehet vele menni (csak földút semmi kavicsos erdős téma.)?
2016. máj. 30. 18:44
7/10 anonim válasza:
Igen, tökéletes a gyári felnire. A földutat bírja, kavicson viszont azért csúszik.
8/10 anonim válasza:
Megnéztem ezt a típust a Sportdirektbe , klassz , nem GTX se Polymobil . 33 ropit eksönösen megér bőven .
9/10 Alex Fly válasza:
A 28-as kerék talán beleférne. De a fékekkel gond lenne. Egy outi fék talán megfelelő lenne hozzá, ehhez természetesen a fékkarokat is cserélni kell. Nem biztos, hogy megéri....
A másik kérdés egyszerűbb: a sort és a váltókart hétfokozatúra cseréled és kész. Filléres tételés egyszerű, mint a faék...
10/10 A kérdező kommentje:
Pont a SportsDirect-től rendeltem! :) Bár most valami nyűgje van, a hajtómű nyekereg, szerintem ki van száradva, hétvégén bezsírozom és meglátjuk mi lesz. Egyébként maradok a 26-os méretnél. Mi a véleményetek erről? [link]
2016. jún. 2. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!