Úgy érzem kicsit hosszú a stucni, minden oké de valahogy mindig úgy fogom a kormányt hogy két újjam között a denevérlebenyemen támaszkodok, kéne vegyek rövibebbet?
na ilyenkor kell lemenni bgfit beállításra, amúgy lehet hogy a nyereg van túl hátul, én voltam ilyen beállításon most 4 órát úgy megülök a nyeregben /előtte nyeregteszt fél évig 6 modellt próbáltam ki/ úgy, hogy még kiállnom sem kell, nem zsíbbad, nem nyom sehol, érdemes lenne elmenned egy ilyenre, hidd el megéri három órás de számít
egyébként így látatlanban sok oka lehet lehet hosszabb a karod a lábhosszodhoz képest, vagy nem kellően dőlsz be számos oka lehet, ezt szakemberrel lenne jobb megnézetned, lehet veszel egy rövidebb stucnit, közben meg nem is az volt a baj
az nem denevérlebeny,hanem úszóhártya maradvány.
amúgy a többi főemlősnek nincs ilyenje,csak az embernek.
bővebben olvashatsz róla a vízi emberszabású elméletben.
Az egyesnek igaza van. Vehetsz 30 féle komponenst 20millióért aztán a 31 lesza jó amit véletlenül utánad dobnak 2év mulva.
Azba lényeg hogy élvezd akkornkőlts arra hogy élvezetesebb legyen. És az sem baj ha nagyobb lesz a teljesítményed.nem 1hegyet tudsz legyözni hanem 2öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!