200km egy nap alatt?
szerencsére van tapasztalatom 0 felkészüléssel 200 km-es Balatonkörhöz: leírom:
reggel 5 kor indulás, este 11 kor érkeztünk, röhejes átlag, 30 km enként 5-10 p pihenő, nagy nagyobb szünet délben, folyamatos frissítés, és kaja, meleg idő.
Hozzáteszem előtte nem bringáztam 5 éve, és egyből jött ez a táv.
Visszaérkezve, belázasodtam, remegtem mint a kocsonya és fáztam mint a veszedelem, izomlázam nem volt, viszont másnapra jobban lettem köszönhetően a célzott kajálásnak, sőt még Érdet is körbetekertem másnap, DE:
amit nem éreztem, hogy az új bringámon egy kicsit támaszkodtam a kormányra a rossz nyeregbeállítás és dőlésszög + alsó hát edzetlensége miatt, ezért mindkét kezemben három újjamat nem bírtam rá két napra mozgatni kb két hétig, annyira szétnyomta a tenyeremen az idegeket a kormány, pedig a markolat nagyon puha volt és zselés kesztyű is volt rajtam, két hét szabi....., képzelhetitek a wc-z hogy ment stb....
viszont rá pár évre mikor már rendszeresen tekertem ilyen 50-100 km-eket, belevettem hogy lemegyek Pestről Szegedre, végül egy Kecskemét oda vissza lett 206 km, és 10 óra alatt megcsináltam /ma már egy komolyabb edzésként megyek ennyit :D/, és semmi nem volt, kaját vittem, meg vettem útközben, és másnap mintha nem is mentem volna, a maradandó "emlék" az volt, hogy lesültem a napon hála a naptejnek így nem volt leégés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!