Egy nap alatt lehet teljesíteni a Balaton-körüli biciklitúrát?
Most kicsit pejoratív leszek, de a nyári balatoni társaság akikkel nap mint nap biciklizek még azt is nehezen teszik meg, hogy Zamárdiból Siófokra eltekerjenek. Fizikailag bírnák a körbetekerést, de mentálisan már a körbetekerés ötletét is elhessegetik.
Én meg kitűztem egy célnak, hogy egy nap alatt szeretném körbeérni a tavat és talán jobb is így egyedül. (Nem függök a másiktól, ha ő agyilag Csütörtököt mondd a túra felénél, akkor hazaindul vonattal...)
Elsősorban a saját határaimat feszegetném és élményeket gyűjtenék az út során. Meg a a mostani tanév után rám is férne egy ilyen jellegű "kikapcsolódás".
Cukros ital elég lenne, vagy ionizált folyadékot is vigyek?
Az étkezésről mit érdemes tudni a túra előtt, közben és utána?
Igen, van is egy ilyen esemény, ami nem a sportteljesítményről szól, hanem inkább a szórakozásról. Spirit of Balaton a neve, 24 óra alatt kell körbemenni, van egy füzet, amibe állomásonként pecsételnek, onnan indulsz, ahonnan akarsz. Szerintem azoknak a legjobb választás ez a program, akik "nem mernek" belevágni az egynapos körbe, a haverjaidat is rábeszélheted...
(Továbbá javasolnám böngészésre az Idegen szavak és kifejezések szótárát, elsősorban a malapropizmus bejegyzést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!