Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy nap alatt lehet teljesíten...

Egy nap alatt lehet teljesíteni a Balaton-körüli biciklitúrát?

Figyelt kérdés

2016. máj. 16. 10:35
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Persze hajnali indulással és pihenőkkel.
2016. máj. 16. 10:36
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha gyakorlott vagy, akkor simán. Én csak egy éve bringázok, az eddigi maxom 128 km, az egy délután-este alatt megvolt...

Ha kezdő vagy, nem ajánlom egyszerre!

2016. máj. 16. 10:54
 3/16 anonim válasza:

Attól függ mennyire vagy edzett és milyen a bringád (nyilván az országúti előnyösebb). Én tavaly körbetekertem 1 nap alatt ,6 és fél óra alatt sikerült , ha a pihenőket nem számítom bele :)

Szóval simán lehet , de ha többet akarsz látni a tájból vagy kíváncsi vagy a látnivalókra , akkor érdemes lehet több naposat szervezni.

2016. máj. 16. 10:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pont most voltam tegnapelőtt a Tour de Balatonon és simán megcsináltam. Olyan jó közepesnek mondanám az edzettségemet, tehát semmi extra. Annyit mondanék, hogy nagyon sokat segít mentálisan, ha nem egyedül csinálod, hanem többen vagytok.
2016. máj. 16. 11:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg az étkezésre kell eléggé odafigyelni az ilyen hosszú túrán.
2016. máj. 16. 11:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Meg az is segíthet, ha víz helyett cukros üdítőt is iszunk.
2016. máj. 16. 15:46
 7/16 anonim ***** válasza:
A tour de pelso kerekparversenyen az elboly 5 oran belul keruli meg a tavat, 40+ atlagot hajtva, szoval igen, meg lehet kerulni 1 nap alatt :D
2016. máj. 16. 16:00
 8/16 anonim válasza:
Én tavaly nyáron tekertem le először, reggel korán indultam 5-6 között és délután 2 körül értem vissza. Legjobban a nyakam fájt, nem nagyon kényelmes outin ennyit tekerni egyszerre. :D
2016. máj. 17. 04:57
 9/16 anonim ***** válasza:

#4-5 vagyok, mi 13 óra alatt tekertük le, amiben 3 óra állás volt, én egy kicsit kevesebbet álltam volna, ha rajtam múlik, max fele ennyit. Eleve nem jó hosszú időre megállni, kiesik az ember a ritmusból. Meg azért sem érdemes elhúzni az egészet, mert akkor már nagyon megunja az ember :) Nekem ez egy fél órával a cél előtt jött, akkor otthagytam a többieket és 25-tel betekertem, mert már csak arra tudtam gondolni, hogy legyen már vége :) Addig viszont tökre élveztem, nem is fájt semmim, ami engem is meglepett :)

Egyébként vagy 5-6 órát esett az eső szombaton, az annyira nem hiányzott, ebből vagy 2 órát egész komolyan nyomta, az pláne :) De tényleg igaz, hogy mindent meg lehet szokni, egy idő után már nemigen érdekelt.

2016. máj. 17. 09:47
 10/16 A kérdező kommentje:

Éjfél körül indulnék Siófokról, Nyugat felé. Úgy tervezem, hogy a napfelkelte a ny-i parton fog elérni és Tihanynál a partot követve haladok tovább.

Siófok-Szántód szakaszt 40 perc alatt teljesítettem múlt nyáron. Tehát 210 km-t elméletileg 10 óra folyamatos tekeréssel, 21 km/h-al haladva tudnám teljesíteni.

De ez ügyben szkeptikus vagyok és több kisebb pihenőt is tartanék, akár tlepülésenként is (kb 10 perc/település).

Este 20 órára tervezem a hazaérkezést, így a balatonvilágosi Magasparton még szebb lesz a naplemente. :)

2016. máj. 19. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!