Lehetséges villanyak csere?
Üdv!
Van egy Carrotec Premier típusú kerékpárom amiben elkezdett mozogni a kormány szóval ha beállok a kerék elé s mozgatom a kormányt akkor elmozdul 5-10 centit balra, jobbra 2-őt!
Csavarokat meghúztam feszes, diót cseréltem!
Villa: RST-801-7
Az a kérdésem lenne, hogy megúszható-e villa csere nélkül?
Sajnos centi!
A villanyak mozog el!
Azonnal vidd be egy szervizbe! Nekem a kezemben maradt az elrozsdásodott kormány csapágyastul, a villanyak valahogy beszakította a hasfalam esés közben és egy fogamnak is annyi!
A kormánycsapágy, a rögzítés menete vagy az imbusszal berakott csavar nyíródhatott el, de el is törhetett/repedhetett benne valami! Vidd be, 3-5 ezer Ft-ért szétkapják, de jobb, mint a kórház... Amilyen fos kaja volt örülök, hogy élek! :( Meg se mozdulhattam napokig, de ha sisakom sincs.. a hideg kiráz, pedig csak a heg van már meg! El ne indulj haver!!
Köszi, nem szándékoztam!
De sajnos a villanyak az ami elmozdul, azért kérdem, hogy ez cserélhető vagy sajna új villát kell vennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!