Milyen mountain bike-ot vegyek 50 ezer Ft körül 177cm magassághoz?
Mountain Bike-ot szeretnék venni. 177 cm magas vagyok.
Kénytelen vagyok látatlanban megvenni webáruházból, mert ott mindig olcsóbb, mint mondjuk egy szalonban, ahol ki van állítva.
Találtam egyet, ami tetszene: Schwinn-Csepel Magnum.
Az vele a baj, hogy online kalkulátorok szerint a 177cm magasságomhoz ebből 18-as vázméretű kéne és sehol nem találok raktáron ilyet.
A 16-osra (ami több helyen kapható) meg van, aki azt állította, hogy gyerekbicikli, van, aki pedig azt, hogy ha feljebb rakom a kormányt és az ülést akkor ugyanolyan jó lesz az is. Most akkor melyiknek higgyek? Meg merjem rendelni?
Ha szerintetek túl kicsi lenne a 16-os, akkor ajánlanátok egy másik típust, ami a magasságomhoz illik, hasonló árban van (56 ezer Ft) és megbízható minőségű?
Én a Csepelben megbízom, mert 10 évig használtam Csepel biciklit és sosem volt vele bajom. Tudom, hogy vannak jobbak, de nem kaszkadőrködni akarok a biciklivel vagy versenyezni, csak hagyományosan biciklizni különböző terepeken (aszfalton vagy földúton).
Van tehát hasonló árban megbízható MTB, ami kapható az én méretemben is? Vagy vegyem meg simán ebből a 16-osat?
"Decathlonból btwin."
Adnál linket?
Én Btwin márkájú Mountain Bike-ot csak 650 ezer Ft-ért találtam. Ismétlem 56 ezer Ft körülit keresek!
szerintem is decába vegyél, ott legalább ezekre az ötvenezres fosokra is rendes garanciát adnak, és ki tudod próbálni.
csak olyan bicót rendelj, amit már kipróbáltál, és tudod, a mérete jó lesz. És csak akkor rendelj, ha össze is tudod rakni a bicót, mert szétszerelve szállítják. Ha meg nem tudod összerakni, akkor úgyis otthagyod a különbözetet a bringaszervízben. (ugyanis netes rendelésnél nem olcsóbban kapod meg a bringát, hanem nem veszed meg az összeszerelést, meg a beállítást, utánállítást).
Az is könnyen előfordulhat, hogy speckó szerszámot kell venned a bringa beállításához. az is extra költség...
tapasztalat, hogy 40ért egy tisztességes teleszkópot sem lehet kapni, nemhogy teleszkópos tárcsaékes bringát.
50ezerbe nem fér bele a teleszkóp, csak idióták vesznek ilyet. Viszont kapsz egy merevvillás hi-ten acél montit, alapfelszereltséggel a dekában. idd el, jobb lesz az. 40ezres teleszkópos bringával életveszély terepre menni, ha meg oda nem mész, akkor minek, a teleszkóp miatt csak nehéz lesz hajtani...
Miért, lehet újonnan is venni használt autót?:D
Meg használtan venni új autót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!