AspireV3 kérdése:
Cube Aim Pro 29 Mountain Bike 2016 vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az alábbi kerékpárt néztem ki magamnak főképp kezdő szintű terep bicajozáshoz, hobbi szinten. Véleményetek érdekelne a kerékpárról illetve a mértettel kapcsolatba kicsit bizonytalan vagyok. Magasságom 179 belső lábszár hossz pedig 86 kb. kalkulátor szerint 19inch az én méretem de nekem ez kicsinek tűnik. 21inch be gondolkodom. Jó lenne egy kerékpár boltba elmenni és a két méretet egymás melle tenni és át tanulmányozni de sajnos nincs a közelembe kerékpár bolt.2016. ápr. 25. 19:46
1/2 Nagy Edgar válasza:
5 hete vettem egy Cube Aim Pro 29-es kerékpárt. Az eddigi tapasztalatom: 150.km-nél az egyik pedál iszonyatosan kattogni kezdett. Szerelés, zsírzás a problémát megoldotta. 500.km-nél a "csodálatos" Tektro tárcsafék nyikorogni kezdett és a fékhatás felére csökkent. Olyan hangja lett a féknek, mint egy ócska BKV busznak. Többször kivettem a betéteket tisztítás céljából, valamint a tárcsákat is tisztítottam, de utána szinte azonnal ismét előjöttek a gondok. Vettem bele 2 pár Shimano betétet 6400Ft-ért. Azóta ez a gond megszűnt. Közben nyúlik a bowden, váltón többször állítanom kellett. Kb. 800. km-nél tartok most. A legújabb probléma, hogy a hátsó kazettás agy furcsa surlódó, recsegő-ropogó hangot ad ki magából. A kerékpár most már szervízben van. A kerékpárt végig aszfalton használtam. Mivel 1 évig kuporgattam egy "prémium" kategóriás biciklire, így mondanom sem kell, h nagy becsben tartottam és rendkívüli módon kíméltem. Összességében mocskosul megbántam, hogy vettem egy ilyen rakás sz@rt. Aki ebben a kerékpárban gondolkodik annak azt tanácsolom, h jól gondolja meg!
2/2 anonim válasza:
Előző válaszadó: nem tudom te mi a fenét műveltél vele. 90% terepen használom, semmi gond nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!