18'-os mountain bike váz 185 cm-es magassághoz kicsi? Cross country-ra használnám.
Szia!
Köszi a választ!
Szerintem azon lehet segíteni, nyeregpozíció változtatással, meg stucni-kormány variálással, de nyilván mindenkinek más.
Én maratonozára használnám, meg főleg erdei ösvényekre, többször volt, hogy le kellet ugranom, és a lágyékom bánta, mikor közrefogtam a felsőcsövet. Ezért szeretnék kisebbet a jelenleginél.
Arra gondolok, hogy nem érezted maga furán, hogy kicsi a váz, és "érdkesen" festhet rajta az ember?
A hátratolt nyereg/hosszú stucni kombó elég ramaty geometriát tud ám eredményezni.
Kérdezgették, hogy "nem kicsi neked ez a bicikli?". Valóban kicsi volt, de nem éreztem magam sehogy se emiatt, csak a kényelmetlensége tűnt föl.
Értem.
Igazából én 19-est keresnék, csak találtam egy darabot abból a vázból, amire régen mindig vágytam. De ha az eszemre hallgatok, akkor nem veszek 18'-os vázat. Magellan Pyxis Team-et szeretnék, csak már nem gyártják, és régebbiekből ami jó állapotban van az mind ekkora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!