Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 18'-os mountain bike váz 185...

18'-os mountain bike váz 185 cm-es magassághoz kicsi? Cross country-ra használnám.

Figyelt kérdés
Gyakran látom, hogy magasabb versenyzők kihúzott nyeregcsővel mennek. Van magas bringásoknak ilyen irányú tapasztalata?
2014. ápr. 21. 00:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Van, aki a kisebb vázat szereti, de én a 184-es magasságom mellett 20-as vázzal nyomulok. Régen volt 18-asom, és állandóan fájt a derekam hosszú távon.
2014. ápr. 21. 07:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ!

Szerintem azon lehet segíteni, nyeregpozíció változtatással, meg stucni-kormány variálással, de nyilván mindenkinek más.

Én maratonozára használnám, meg főleg erdei ösvényekre, többször volt, hogy le kellet ugranom, és a lágyékom bánta, mikor közrefogtam a felsőcsövet. Ezért szeretnék kisebbet a jelenleginél.

Arra gondolok, hogy nem érezted maga furán, hogy kicsi a váz, és "érdkesen" festhet rajta az ember?

2014. ápr. 21. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:

A hátratolt nyereg/hosszú stucni kombó elég ramaty geometriát tud ám eredményezni.

Kérdezgették, hogy "nem kicsi neked ez a bicikli?". Valóban kicsi volt, de nem éreztem magam sehogy se emiatt, csak a kényelmetlensége tűnt föl.

2014. ápr. 21. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem.

Igazából én 19-est keresnék, csak találtam egy darabot abból a vázból, amire régen mindig vágytam. De ha az eszemre hallgatok, akkor nem veszek 18'-os vázat. Magellan Pyxis Team-et szeretnék, csak már nem gyártják, és régebbiekből ami jó állapotban van az mind ekkora...

2014. ápr. 21. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!