Kerékpározas segiteni fog?
Hazakoltozunk magyarorszagra igy sporolunk az utobbi felt evben.szoval en edzeni se jarok...itthon tornazom, mostanaban futok ha jo I do van.
Nem fogytam nem hiztam, de nagyon lotyogok..20eves vgyok soha nem voltam olyan h lotyogjek.. Most ha lepcsozok vagy csak setalokhulyen.erzem.magam. mert ossze vissza mozog rajtam a "felesleg" ami eddig feszes es izmos volt. Mivel megeszkedni fogunk keves idom lesz bejarni a varosba (35km) tolunk igy biciklizesre. Tapasogepezesre, Neha uszasra gondoltam. Szerintetek vissza nyerne a borom a feszes tartast par honap alatt? Lett egy keves narancsborom.. hihetetlen h 7ev munkaja igy szethullik es nem latom magamon.. mintha soha megsem mozdultam volna.
Baratom szerint nem latszik.ugyanugy megfordulnak.utanam. ezt enis latom..de en tudom mivan a ruha alatt es erzem. Szerintetek nehez lesz visszahozni? A 46kgot tartom azota is, szoval a narancsbort sem ertem. 150cm vagyok,46kg es 20eves.
Elfelejetettem hozzatenni:
csak vizet iszom, edessegek kizarva es kenyer/peksutik/gyorskajak is.
Egyetlen bunom neha a csipsz es spagetti.:)
A bringa a fogyásban diéta mellett segít, de az izmosodásban nem.
Szerezz be otthonra szerelhető kézisúlyzópárt! Ha arra sincs keret, egy gumiszalag 2 ezer ft körül van, sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!