Ez érdekes kérdés . Valószínű hogy több ország a beszállítója . Merida ami amcsi volna a telephely Thaiföldön van , ez bármit jelenthet . Vázat készítik ők és komoly cégek cuccait teszik rá . De van már 150 ezerért is új Merida . A technológia minőség lehet profi , a gyártást olcsó helyen beszállítókkal végzik .
2016. ápr. 16. 21:11
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2016. ápr. 16. 21:41
3/7 anonim válasza:
B'twin hivatalosan francia székhelyű, persze a váz feltehetően vagy távol- vagy közel-keleten készül, van egy tippem, hogy ugyanott ahol a Lapierreket gyártják. Az alkatrészek passz, ami Shimano az hivatalosan japán, ami Sram az amcsi, persze gyakorlatban manapság mindent szorgos sárga kezek készítenek.
2016. ápr. 17. 19:32
4/7 anonim válasza:
A merida miert lenne amcsi????
Mindig is tajvani volt...
A decathlon bicok indiaban es kinaban keszulnek..
Sajna mar a scott es a specialized olcsobb (2-300ezres kazegoria) bicoi is mar a fulop szigeteken es kambodzsaban keszulnek..
Ja a lapierre meg magyarorszagon, ahogy a hercules is..
Most vettem 250ert crossmax slr kerekszettet azon meg a kiabrandito made in romania matrica ektelenkedett...:(
2016. ápr. 17. 22:09
5/7 anonim válasza:
Előző válaszoló...."mindig is taiwan-i volt"...
A merida '72 óta kínai vállalat...és az is marad...nyugodtan "guglizz" rá...
egyépként a kérdésre válaszolva:nekem nincs tapasztalatom vele,de szerintem nyugodtan bemeetsz egy decathlonba és egy eladót/segítőt megkérdezhetsz..ő majd biztosat mond neked :)
2016. ápr. 19. 09:53
6/7 anonim válasza:
Haver pár hónapot lenyomott nyugat német részen , komoly alu vázakat készítettek többféle bringákhoz nagyüzemben . Nem igaz hogy minden távol keletről érkezik . Európában is vannak beszállítók és szerelőüzemek , sokat utaztatják az alkatrészeket .
2016. ápr. 19. 15:54
7/7 anonim válasza:
Nem teljesen erre válasz, de egy kis érdekességnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!