Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Grand vagy Btwin?

Grand vagy Btwin?

Figyelt kérdés

E között a két kerékpár között hezitálok. Tudom hogy nem jo egyik se es olcsok es stb..de most Ennyire futja. Csak tekergetni akarok vele. Semmi DH..dirt vagy egyéb. Idáig tart az én szaktudasom..innen kernek egy kis segítséget hogy Melyiket eri meg jobban ha ezek kozul kell választani.

Grand:

[link]

Btwin:

[link]

2016. ápr. 16. 12:33
 1/8 A kérdező kommentje:
A Grand marka amugy a Kross-nak egy ilyen kisebb márkája. Szegények Kross-a:D
2016. ápr. 16. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
BTWIN , KOMOLYABB FELSZERELTSÉGŰ 27,5-ES , ALUVÁZAS STB ÉS GARI IS VAN HOZZÁ .
2016. ápr. 16. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennyiért már használtan olyat veszel, amin integrált hajtómű van, Deore LX, XT cuccokkal. Vegyél használtan, ha ezt megveszed, akkor előbb-utóbb meg fogod bánni...
2016. ápr. 16. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Használt holmi zsákbamacska , azon is kell cserélni testre szabni bármit . Garancia arra sincs . A kérdező írta ennyit ad ki érte , ez akciós és megéri , ettől komolyabb használt 150 E Ft felett van . Profit újat vegyen a full igényes , sportoló vagy a sznob .
2016. ápr. 16. 13:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Annyi a bajom a granddal hogy azt külföldről hozzak be es meg se tudom nézni mielott megveszem:/ de ha most lesz biciklim tuti hogy 20 évig nem veszek másikat...annyit olvastam meg keresgéltem mar hogy errol almodok kb:D olyan mint amikor kocsit vettem..csak essek mar tul rajta mert elegem van belole:D
2016. ápr. 16. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Én csak olyat vennék meg, amit vásárlás előtt meg tudok nézni, kipróbálni. Ez a grand nekem "sötét ló", sosem hallottam róla, akkor inkább decathlonos...
2016. ápr. 16. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
A kettő közül én is inkább a B'Twin felé hajlok. Bár nekem városban, aszfalton való csavargáshoz egyik sem kéne.
2016. ápr. 16. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Btwin váza masszív , a váltókat - telót hajtóművet kell évek múlva profibbra cserélni . Gumikat cserélheted akár köztes terepűre . Erősebb hidraulikus fékek is kaphatók hozzá .
2016. ápr. 16. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!