Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyit ér ez a bulls -400c...

Mennyit ér ez a bulls -400c bringa?

Figyelt kérdés
[link]
2016. ápr. 3. 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Minden termék annyit ér, amennyit megadnak érte...

Én úgy szoktam hirdetni, hogy kb. 10%-kal magasabb árat írok ki, mint amennyit én adnék egy hasonló termékért. Ha sokáig nem viszik el, csökkentem az árat. Nagyjából ezt szoktam feltételezni más eladóktól is, így teszek ajánlatot egy adott termékre. Mivel ez a bringa elsején került fel, szerintem ne úgy kezdd, hogy "helló, mennyit engedsz a feléből?"

A bicikliről:

Én nem vennék hidraulikus felnifékes biciklit, mert szerintem ez egyesíti a két fékrendszer (tárcsa/V-fék) hátrányait. Bonyolultabb, mint a sima felnifék, vizes körülmények közt romlik a fékhatás és hosszú távon koptatja a felnit. Bizonyára finoman adagolható akár egy újjal is és fog, mint az állat.

A hátsó váltó fordított húzású, tehát fölfelé "esik" a lánc váltás közben a fogaskoszorún. Nekem is van ilyen az egyik biciklimen, szerintem tök jó, de mindenképp megszokást igényel.

Nem tudom kinézni, milyen villa van rajta, elég alapvetőnek tűnik, ami csak addig működik megfelelően, amíg el nem koszolódik, azután nem lehet javítani, és lesz egy kétkilós merev villád. Ha fontos a rugózás, akkor én egy lockolható, karbantartható teleszkóposat vennék, ha nem, akkor meg egy jó kis acélvilla.

A kerekek eléggé egyszerűek, a rajtuk lévő gumik ára kb. 1800 Ft/db

Összegezve:

Nincs agyonárazva, valószínűleg a duplája volt volt újan, de nem is az idei szezon legjobb vétele a használtpiacon.

2016. ápr. 3. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!