Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen MTB-t vegyek?

Milyen MTB-t vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Semmi komolyra nem használnám. Hétvégente lenne használva. Ide oda elmennénk vele, de nem tervezek semmi komoly nagyobb versenyt,túrát. A keret maximum 80.000Ft. Férfi bringa kellene, 174cm-es akinek lenne.

Egy bringaboltban ajánlották a Meridát, csak az már drága, emg valamiylen C betüset V fékkel 87ezerér.

2016. márc. 14. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Van tapasztalt bringás ismerősöd? Ha igen, akkor a segítségével érdemesebb lenne használt bringák között válogatni ennyiért. Amúgy ilyen feltételek mellett én inkább egy cross-trekkinget javasolnék.

De, ha ragaszkodsz az újhoz, akkor ez egy aránylag tűrhető belépő kategóriás darab, véletlenül pont Merida (tényleg véletlenül, bicajoknál a márka nem sokat számít, annak ellenére, hogy a Merida elég közismert), elvileg a mérete is pont jó:

[link]

2016. márc. 14. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért jó ha tudod, hogy ennyiért újonnan nagyon-nagyon kompromisszumképesnek kell lenni. Valószínűleg egy éven belül csere vagy szervizigényes lesz egy-két alkatrész, a nyereg jó eséllyel nagyon fapados, és a váltás sem feltétlenül tükörsima.
2016. márc. 14. 19:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs bringás ismerősöm. HAsználtba is gondolkodom, csak nem tudom melyik érné meg, melyik jó.
2016. márc. 14. 20:29
 4/6 anonim válasza:
Sztem C betűs alatt a Caprine-re gondolt. Nekem ilyen van most már 7. éve és tökéletesen elégedett vagyok vele. Földúton megyek vele, illetve néha erdőben, vízmosásban is. Egyszer kellett váltót állítani, mert tanyáltam vele egyet. Annyiért valszeg a Forest típust adják ami jó áron van. Nyugodtan vásárold meg nem lesz vele semmi baj. Én javaslom, h ha megveszed kezdjél el spórolni és jövőre a V féket cseréltesd le hidraulikus tárcsásra ez olyan 40-50ezer között ki jön a két kerékre. Én így tettem, 3 évente olajat cserélek benne és ezerszer jobban és szebben fékez mint a V fék. Azért javaslom ezt, mert bár itt egy normális V féket kapsz, ami azzal fog járni, h két éven belül elkezdi megenni a felnit. Persze ha nem agyon koptatott fejjel használod.
2016. márc. 15. 09:45
 5/6 anonim válasza:
Ja és a váltás is pöcre megy a mai napig. De mondom nem hajtom agyon, viszont sűrűn járok nem éppen jó minőségű földúton.
2016. márc. 15. 09:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, igen a Caprin volt az.!
2016. márc. 15. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!