Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen hajtómű jó hozzá?...

Milyen hajtómű jó hozzá? Négyszöges 127/68-as monoblokkhoz?

Figyelt kérdés

Nemrég szétment a gyári középrész, kicseréltem ugyanolyan méretű monoblokkra (eladó is megnézte).

Azóta a bal hajtókaron észrevettem hogy a négyszögében van egy mélyedés, deformálódás, és egy idő után kilazul.

A hajtómű lánctányérjainak fele pedig el van ferdülve úgy 3-4 mm-rel, ez nem zavart, viszont így már cserélném az egész hajtóművet inkább.

Megint szükség van új monoblokkra, vagy milyen hajtómű passzolna 127/68 mm-es négyszögtengelyes monoblokkhoz?

Ezt néztem:

[link]

itt láncvonalhoz ajánl tengelyhosszt. Mérjek láncvonalat (MTB állítólag ha nem valami pro monti akkor 47mm)?

2016. márc. 24. 15:24
 1/1 Alex Fly ***** válasza:
Általában a hajtómű gyártója megadja az ajánlott tengelyhosszt. Beírog a Gugliba a hajtóműved típusát és megnézedn mekkora kell..
2016. márc. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!