Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Az az orszaguti meger 250 eut?

Az az orszaguti meger 250 eut?

Figyelt kérdés

[link]

nem versenyezni akarok,csak elmenni a bol b be,es neha turazni, es nem nem akarok turara sem trekkinget sem cross t

2016. febr. 2. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyjából ez jó ár, ezért a kerékpárért. Az országúti kerékpárok drágák, használtan 100 körül, ha kifogsz egy olyat, amivel már komolyabban (nem a világszintre gondolok, csak, hogy azért a megfelelő erővel, mondjuk egy magyar bajnokságon elindulhass és ne jelentsen akkora nagy hátrányt, jó erővel akár a győzelemért is mehess) tudsz versenyezni és elég jó, akkor már lehet szerencséd is volt. Egy tényleg komoly országúti, újonnan simán lehet mondjuk 0,5 millió is. Ezért megéri kb. az a 75-80 ezer forint, 65ért már azt mondanám, hogy kifejezetten jó vétel. De azért figyelj a méretre, nem tom ez mekkora kerékpár, de azért ha hosszabbakat akarsz vele túrázni érdemes beállíttatni, meg kicsit utána járni, hogy mi a megfelelő méret neked.
2016. febr. 2. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy inkább úgy mondanám, hogy újonnan az igazán komolyak ilyen 400e-től kezdődnek. Kicsit nehéz ezt így meghatározni, mert persze, van 4 millióért is kerékpár, simán, csak ez a 0,5 millió kicsit úgy hangzott, mintha, azt mondanám, hogy akár 0,5 millióig is elmehet egy ilyen bringa. Igazából vmi olyasmit akartam, hogy a komolyak 4kilótól kezdődnek, tehát egy 0,5 ott egy alap ár, az amit simán el kell képzelned, ha olyanra adod a fejed. Mind1 ez már kicsit eltért a tárgytól, a lényeg én úgy láttam, hogy használtan 100 alatt nem igazán lehet olyat venni, amivel én egy komolyabb versenyre elmennék. De 50 körül, vagy az alatt se lehet igazán értékelhető országútit venni. Én ezt az árat egy ilyen bringáért kb. reálisnak látom, ha szerencséd van lehet kifoghatnád kicsit olcsóbban, vagy mondjuk ebay-ről, de hát ott meg + szállítás.
2016. febr. 2. 16:48
 3/8 A kérdező kommentje:
azert is irtam,hogy NEM AKAROK VERSENYRE JARNI VELE CSAK A VAROSBA JARKALNI A BOL B BE nekem ahoz nem kell 400 ezres,foleg,hogy csak nyar vegeig hasznalnam mert kimegyek kulfoldre,hogy autot vegyek. ennyi. volt mar outim, eltortem a kulcscsontom 60 al falba menet, nem hianyzik tobbet a versenyzes
2016. febr. 2. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Értettem, csak leírtam az árkategóriákat, hogy kb. mi mennyi. Nagyon úgy írtad, hogy kb. 75e-t ez megér-e, arra gondoltam, hogy te lebecsülheted ezeknek az értékét. Ezért kicsit kitértem arra, hogy nem egy olcsó dolog ez, mert ha komolyat akarnál venni, újonnan, az simán 450-től kezdődik mondjuk. És akkor határ a csillagos ég. Csak ebbe kicsit belegabalyodtam, aztán azért sokat írtam róla... Ha használtan meg kifogsz 250-300 körül egy elég komolyat, annak már örülhetsz. Szóval nem olcsó dolgok. Ezért is írtam 50e alatt meg nem kapsz. Tehát ne akarj ennél sokkal olcsóbban. De örülj, hogy válaszoltam és megosztottam a tapasztalataimat... inkább. A lényeget szűrd ki a válaszomból, nem kell elkezdeni bunkózni. :/ -.-"
2016. febr. 2. 23:29
 5/8 Wadmalac ***** válasza:

Nézz körül a magyar piacon ,egy ilyen felszereltségű lovat nálunk használtan sem kapsz meg 150-200e Ft alatt.

Még tökéletesen alkalmas hobbiversenyzésre is.

A hirdetésből nem tudom kivenni a vázméretet, azzal lehet csak gond, ha mondjuk kicsi neked.

2016. febr. 4. 14:52
 6/8 Wadmalac ***** válasza:
Ha lenne rá keretem, már venném is meg. Ha csak továbbadom, már keresek. :D
2016. febr. 4. 15:00
 7/8 A kérdező kommentje:

:D fixit akartam,mivel olcso,de valahogy dombrol lefele jovet ha nem hasznalnek klipszet biztos szilankosra torne a labam, 105 osrol hallottam,hogy sokaig birja, a vaz meg annyira nem erdekel,hogy milyen ugysem versenyzek vele, lenyeg,hogy meretben jo

Kedves elso

tudom,hogy 200 alatt nem kapsz normalis outit ,de szerintem a 105 os szett varosba jarkalni tokeletesen megfelel es 3honap mulva meg kereshetek is rajta.

2016. febr. 4. 18:57
 8/8 Wadmalac ***** válasza:

"tudom,hogy 200 alatt nem kapsz normalis outit"

Az a helyzet, hogy ez a bringa pont az a kategória, amit 200 alatt nem nagyon lehet megszerezni. :D

Akinek egy full 105 nem elég jó, az vagy profi versenyző, vagy betegesen és értelmetlenül maximalista, vagy simán játssza a fejét. :D

2016. febr. 5. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!