Segítene valaki a kerékpár választásban?
Tavasztól biciklizni szeretnék...
Iskolába, barátokhoz, akárhova járni vele...
Jelenleg ezt a biciklit találtam:
Feltételek:
- 50.000 Ft,vagy 50.000Ft,- alatt legyen az ár!
- Lehetőleg jól bírja terepet!
- Jól nézzen ki!
- Gyors legyen!
1.-2. 50 000 Ft környékén valóban nem lesz olyan kerékpár ami bírja a terepet, nagyon használtan sem...
3. Jól nézzen ki, ez szubjektív, de nyilván a "szép" alkatrészek nem 2Ft-ba kerülnek szóval ezt a szempontot én a helyedben teljesen figyelmen kívül hagynám.
4. Az ,hogy gyors legyen nagyban függ attól ,hogy ki hajtja meg attól is ,hogy mi számít gyorsnak. Én a montimmal síkon el tudom érni a 40-et és 35-öt tovább is tudom tartani. Terepen is 27-35 km/h tartható. Nekem ez megfelelő "gyors" tempó. Lefele meg nyilván lehet engedni, mentem már 60-70 között is. Nyilvánvalóan egy országúti kerékpár lényegesen gyorsabb, illetve az adott sebességet tovább és kényelmesebben tartod mint MTB-vel. Ahogy fentebb is írták neked köztes megoldások kellhetnek kicsit mtb irányba eltolva ami a Cross. A baj ,hogy 50 000 Ft körül sajnos tényleg nem lehet a feltételeknek eleget tevő kerékpárt találni.
Nekem nagyon tetszene egy Cross bringa. :))))
Már nem egyszer bele szerettem egybe: de nem volt rá 200-300.000ft-m.:(((((
Igy csak álom marad. :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!