A Csepel Apolló kerékpárokat mikor gyártották?
Figyelt kérdés
egy keveset használt kitűnő állapotúnak mennyi lehet az értéke?2015. dec. 19. 09:20
1/3 tothp válasza:
1987-88 körüli gyátrásuak ezek.
Csepel Apolló, sas, marathon. ezek azonos vázzal különféle felszereltséggel készültek.
A marathon új korában 9800 ft volt a "keravillnál" (1988-as áron!!!)
Nagyon massziv acél váz. egy jó állapotú váz/villa önmagában megér legalább 10-12 ezrest.
szerintem 30-35 ezret sem pofátlanság elkérni érte, pláne ha tényleg jó állapotú. Persze kell hozzá műértő és partiképes vevőjelölt.
2/3 tothp válasza:
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval 30-35e ért simán el tudod adni tavasszal ha tényleg akár használatra kész és eredeti állapotú.Most viszont -10e főleg így lassan már karácsony után, én azt mondom ha tudod hol tárolni tedd félre március-áprilisig ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!