Melyik kerékpár lenne jobb számomra downhillezni? Még kezdő vagyok 170cm magas és 55kg.1. bolha. Testbike.hu/hirdetes. Php? Clid=236274&pst=4 2. bolha. Testbike.hu/hirdetes. Php? Clid=229071&pst=4
Figyelt kérdés
A szempontjaim váz strapabírása, fordulékonyság súly, stb.2015. dec. 11. 16:02
11/12 anonim válasza:
Nem tudom végül beléptél-e, de én is osztom az előttem szóló véleményét, hogy merevvázassal kezdj, mert az kisebb és könnyebb. Én is azzal kezdtem, de volt alkalmam kipróbálni egy össztelósat is. Az utóbbival egy kiépített pályán mentem, ami tele volt ugrókkal meg letörésekkel. Kezdőként nem nagyon tudtam vele repeszteni rajta.
12/12 anonim válasza:
Vegye csak meg 400 ezerért a scott-ot. Villog vele 2-3 évig, felpakol a bicikliről egy csomó képet a facebook-ra, mutogatja hogy ő mekkora dh-s arc, aztán majd eladja 200-300 ezerért. Hiszen akinek van egy kis affinitása a dh-hoz, az nem azt kérdezgeti hogy elkezdheti-e a dh-t egy polarx-el, hanem azzal megy amije éppen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!