Oútisok! Nektek minden, KRESZ által előírt biztonsági felszerelés megtalálható a kerékpárotokon?
Figyelt kérdés
Idén vettem országúti kerékpárt. Az előző, trekking kategóriájú biciklimen volt minden. A mostanin is van első-és hátsó lámpa, küllőprizmák, hátsó, piros prizma. De az új KRESZ szerint előre is kell egy fehér prizma, meg ugye csengő. Ez már nem férne el. Ráadásul ugye az oúti kormánya vastagabb, rá sem tudom tenni. Gondolom, a rendőrt ez nem fogja meghatni. A bicikliboltban nem is tudnak ekkora bilincset adni, amivel a hiányzó cuccok felmennének. Eddig még nem volt gond, de félek, hogy itt az ősz, és razzia lesz .2015. nov. 8. 17:21
21/21 Alex Fly válasza:
A legtöbb lámpába integrálva van a prizma, ha ilyened van, akkor ez nem gond. Ha nem, akkor a jó öreg öntapadós fényvisszaverő fólia...
Küllőprizma helyett ott a reflexcsíkos gumi, ami ugyanolyan szabályos.
A csengő... Hát igen, ez egy érdekes téma. Mondjuk nekem nem outim van, így a jó öreg Acor 21101-es fékkar megoldja ezt a gondot (integrált csengő); mielőtt ezeket szereltem volna fel, nekem is külön csengő kellett -az első kerékagyon tökéletes helye volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!