Oútisok! Nektek minden, KRESZ által előírt biztonsági felszerelés megtalálható a kerékpárotokon?
Köszönöm a válaszokat! Hát az első, fehér prizmát én is baromságnak tartom, mert ott az első lámpa, másrészt, alapesetben az én sávomban szemből nem jön senki, más, a hátsó piros prizma, de egy jó minőségű villogó bőven elég (lenne). Évekbe telt, míg azt is elfogadta a KRESZ, addig csak a folyamatos fényt engedte.
Valami kis méretű, szolid csengőt azért veszek, de tényleg, kinek csengessek?
Van erre egy jó kis blogbejegyzés:
Kicsit elkanyarodva a témától a cikkben említett EU-s pályázatból leaszfaltozzák a járdát, és elkeresztelik kerékpárútnak,-számomra kellemetlen emlék. felmentem egyszer ilyenre, jól nekem jöttek autóval.
A küllőprizmákat direkt leszedtem, és első-hátsó prizmám sincs, sem csengőm. Ezen kívül minden más megtalálható, a műszaki állapotba pedig soha nem fognak tudni belekötni.
A másik bringámon viszont van reficsíkos a gumi.
Igaz még nem igazoltattak, de ha meg is büntetnének ilyen apróságok miatt, ugyanúgy mennék minden változtatás nélkül, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!