Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek egy össztelos...

Szerintetek egy össztelos vagy inkább egy elsotelos montit vegyek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez így elég hülye kérdés.

Mire?

Mennyiért?

Hova?

2015. okt. 27. 16:16
 2/4 Krisz85 ***** válasza:
a kérdés valóban nem túl okos, mert nincs sok infó, de mindenkor az elsőtelós monti a jobb, az össztelóstól az életben nem leszel jobb technikailag, mert kimozog mindent a teló, nem leszel rákényszerülve, hogy technikázz, hogy keress normális ösvényeket, illetve másképp fogod érezni az egyes letöréseket, ami az elején jó, de később már annyira nem, tapasztalatból mondom én is össztelóssal kezdtem, soha többet!!! /kivéve nagyon hosszú versenyek, ultrák, ott lehet haszna/
2015. okt. 27. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Krisz, nem mindenki a technikai tudását akarja csiszolni, amikor bicajozni megy. Én pedig sosem ülnék vissza merevre, mert az össztelós sokkal élvezetesebbé teszi a túrázást. Nagyon tiszteletre méltó, ha valaki hardtail-lel csapatja, de sokaknak nem az a vágyálmuk, hogy minden köves lejtő kirázza belőlük a ... is.
2015. okt. 29. 11:18
 4/4 Krisz85 ***** válasza:
most ha gonosz akarnék lenni azt mondanám, hogy meg kell tanulni bringázni lefelé és technikázni és pont attól lesz izgalmas hogy nehéz menni lefelé, nem azért, mert a fotel kényelmességű összelós minden apró kavicsot kimozog belőled és olyan mintha országútival jönnél le síkon, legalábbis én ezen a véleményen vagyok, de tiszteletben tartom, ha valakinek az a célja hogy lejön szépen kényelmesen, nyugdíjasan.
2015. okt. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!