A brigéciol a rozsdát is leszedi valamennyire vagy csak a zsírt és egyéb szennyeződést?
Figyelt kérdés
Illetve ha vízzel higítjátok, akkor kb. milyen arányban ajánlanátok?
Köszönöm
2015. okt. 21. 16:29
1/4 anonim válasza:
csak a zsirt-szennyeződést, vízzel lemosod! Ne higisd.
2/4 anonim válasza:
Gondolom te vagy aki a láncmosós kérdést is feltette.
Én sem szoktam hígítani, ráprickolod ilyen pumpás szórófejjel a fogaskerekekre, láncra, akkor nem kopik el olyan hamar.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem, egyébként nem én voltam az a bizonyos láncmosós kérdező :)
2015. okt. 25. 15:05
4/4 Wadmalac válasza:
Mi rozsdás?
A brigéciol nem rozsdaleszedő meg nem is kenőanyag. Az zsírtalanító. Takarításhoz jó, de csak koszra, olajra, zsírra.
A rozsdát inkább WD40-nel, körömkefével sikáld meg. Láncot drótkefével. De a WD40 kerékpár kenésekre nem jó.
Lánc- és váltókenés: TF2 teflonos láncszsírzó spray. Átfújod vele, pár perc száradás, aztán szárazra sikálhatod ronggyal, ahol kell, ott marad a kenés.
A WD40 órákig használ csak. Azzal ne kenjél semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!